Connect with us
Dragoș Dolănescu spune că locuința tatălui său, Ion Dolănescu, din Caimatei ar fi fost vandalizată. Au dispărut obiecte de valoare.

Vedete

Casa lui Ion Dolănescu din Caimatei a fost vandalizată. Au dispărut toate lucrurile de valoare

Casa lui Ion Dolănescu din Caimatei a fost vandalizată. Dragoș Dolănescu a declarat că avocata l-a informat că au dispărut lucrurile de valoare din locuință.

„Am fost puțin șocat de ceea ce mi-a transmis avocata mea, de ceea ce s-a întâmplat în casa tatălui meu. Chiar luni a fost expertiza și trebuia să se ducă să facă valorificarea lucrurilor. Ușile de cristal, lemnele care erau sus pe tavan…

Ce mi-a povestit doamna avocat că ea a rămas șocată că în luna octombrie erau sobele de teracotă, sobele de peste 100 de ani acolo în casă puse de Barbu Ștefănescu Delavrancea și nu mai erau.”, a declarat Dragoș Dolănescu în cadrul unei emisiuni tv.

Obiectele de valoare din casa lui Ion Dolănescu au dispărut

Dragoș Dolănescu susține că obiectele de valoare care ridicau prețul casei au dispărut.

„Ionuț nu avea voie să pună mâna pe absolut niciun obiect, pentru că eu sunt acolo jumătate-jumătate cu el și el este cel care are grijă. El trebuia să ceară voie să facă orice fel de mișcare în casă. Dacă s-au luat toate sobele care erau în casă, întrebarea e: de ce nu i-a spus expertului?

Avocata mea a întrebat unde sunt sobele și au spus că sunt stricate , că s-au cioplit. Din luna octombrie de când a fost ultima expertiză până în luna februarie au dispărut. Toate obiectele de artă care erau puse și au dispărut trebuie să se facă o socoteală și să se facă o valorificare.”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top