Connect with us
Bianca Drăgușanu traversează o perioadă în care se declară mai fericită ca niciodată. Iubita lui Victor Slav a sărbătorit-o pe micuța Sofia, care a împlinit ieri două luni.

Vedete

Ce face Bianca Drăgușanu atunci când Victor e plecat de acasă: ”Pentru că sunt o fetiță cumințică”

Bianca Drăgușanu traversează o perioadă în care se declară mai fericită ca niciodată. Iubita lui Victor Slav a sărbătorit-o pe micuța Sofia, care a împlinit ieri două luni.

Bianca și Victor au petrecut clipe de vis cu fetița lor, iar fostul prezentator TV a plecat pentru câteva zile în Italia.

Aceasta a ieșit cu fetița sa la cumpărături și s-a întors cu un leagăn performant. Bianca a filmat-o pe Sofia în timp ce se leagănă și apostat filmulețul pe Facebook.

”Pentru că sunt o fetiță cumințică foc și pentru că ieri a fost ziua mea. Am primit un cadou foarte frumos de la mami (…)! Super leaganul, pentru copilașii super cuminți”, a scris Bianca în dreptul filmulețului.

Prietenii au reacționat și au sfătuit-o să nu o obișnuiască prea mult cu acel leagăn. Sofia ar putea să devină dependentă de el.

”Acest cadou e bine venit și pt părinți, care vor fi scutiti de leganatul in brate. Cât de mult m-ar fi ajutat si pe mine o asemenea jucărie”.

”Sunt foarte bune leaganul și sunetele, dar pot să provoace o anumită „dependență” pentru cel mic . Nepoțelul meu are 1 ani și o lună și nu poate dormi dacă nu aude un sunet produs de acest leagăn”.

Bianca Drăgușanu, mereu în atenția presei mondene

Face ce face și Bianca Drăgușanu reușește să se mențină pe primele pagini ale tabloidelor. După ce a devenit mamă, Bianca a atras și mai mult atenția datorită siluetei sale de invidiat.

Pentru că a primit foarte multe întrebări referitoare la corpul său, Bianca Drăgișanu a mărturisit ce mânîncă.

„Am mâncat cartofi prăjiţi, am mâncat pizza, paste, dar am mâncat cu măsură, nu am exagerat cu nimic. Cred că am avut grijă să spunem, ce am făcut în timpul sarcinii, în rest mari eforturi nu prea”, a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu se declară o femeie împlinită, iar fetița ei i-a schimbat viața.

„Sunt full-time şi în momentul în care am de făcut o şedinţă foto non stop mă gândesc la ea, îmi vine să o sun pe mama să facem face time să o văd. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până în momentul de față”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu a făcut pană și dă vina pe autorități: „Peste tot sunt hoți în „funcții” importante”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top