Connect with us
Mama lui Andrei Gheorghe se află internată la un spital din Constanța. Cunoscutul realizator TV a postat pe Facebook un mesaj cutremurător.

Vedete

Clipe grele pentru Andrei Gheorghe. Ce se întâmplă cu mama sa

Andrei Gheorghe trece prin momente grele. Mama cunoscutului realizator de emisiuni radio și TV este grav bolnavă și se află la spital.

Andrei Gheorghe spune că mama sa nu are banii necesari pentru operație. Mai mult decât atât, femeia are o infecție violentă, provocată de o branulă.

„Mama mea e în spital, în Constanța. E bătrână, bolnavă și plânge. S-a internat pentru un control de rutină. I s-a instalat o branulă care a provocat o infecție violentă. Mâna i s-a umflat ca un butuc, o doare, i s-a comunicat că va trebui operată, nu doarme, suferă și vrea să moară.

Citește și: Doliu în familia prezidentiala a Romaniei!

Andrei Gheorghe: Mama și-a pierdut casa, prietenii i-au murit

Nu mai vede bine și îmi spune că operația costă 6.000. Nu are banii ăștia, a muncit o viață, dar nu îi are. Casa a pierdut-o, prietenii i-au murit, copilul e în alt oraș, e singură și speriată. Ce să fac? Cum să o ajut??

Cum să asist indiferent la atâta nedreptate? Cum să mă duc mâine să plătesc taxele? Să-i trimit bani? Asta și fac, lunar, de când a ieșit la pensie. Cu ce a greșit? A crescut copii, a ajutat adulți, a respectat legea, nu a furat, a trăit iubirea, iar acum se sfârșește umilită, o epavă, un nimic.

Un rest de carne măcinat de dinții societății din care a făcut parte, dar pentru care astăzi nu mai are decât balast. Dulce, senină, bătrânețe”, a scris Andrei Gheorghe, pe contul lui personal de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top