Concertul LARA FABIAN de la Craiova se amână

09.12.2016
Concertul LARA FABIAN de la Craiova se amână

Concertul Lara Fabian de la Craiova se amână. Spectacolul ar fi trebuit să aibă loc peste două zile. Însă, din motive tehnice, concertul a fost amânat.

„Din motive independente de voința artistului, a organizatorilor, sau Sălii Polivalente Craiova, în urma unor defecțiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat până duminică, 11 decembrie 2016, ziua în care cântăreața LARA FABIAN ar fi trebuit să concerteze pe scena Sălii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt puși în situația regretabilă de a amâna evenimentul planificat peste numai două zile.”, se arată în comunicat.

Concertul LARA FABIAN de la Craiova a fost amânat

„Aflați în imposibilitatea desfășurării producției artistice, agenția Premium Booking, transmite publicului spectator următorul mesaj:

”Cu regret, vă informăm că în această după-amiază au apărut dificultăți de ordin tehnic, ce nu pot fi îndreptate pentru buna desfășurare a concertului pe care artista LARA FABIAN, ar fi trebuit sa îl susțină duminică seara, la Sala Polivalentă din Craiova. Deși, au fost făcute eforturi în încercarea de a soluționa actualele probleme, din păcate suntem nevoiți să amânăm evenimentul.

Noua dată a concertului, precum și detaliile privind modalitățile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi stabilite și comunicate tuturor spectatorilor, în perioada 16 – 20 decembrie 2016.

Precizăm că toate biletele și invitațiile achiziționate până la acest moment își vor păstra valabilitatea pentru noua dată a concertului.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0723. 653.028.
Pe această cale, ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor plătitorilor de bilete și îi asigurăm de cele mai bune intentii.”