Connect with us

Vedete

Cornel Galeș, gest impresionant pentru băieții Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a făcut un gest impresionant pentru băieții Ilenei Ciuculete. Acuzat de fostul soț al cântăreței că nu și-a dorit decât averea acesteia, Galeș ține să demonstreze contrariul.

Bărbatul a luat decizia de a le ceda celor doi fii ai Ilenei Ciuculete cele două pe care soția sa le deținea în Craiova. Mai mult decât atât, Galeș a fost dispus să renunțe și la imobilul din București, tot în favoarea celor doi băieți.

Citește și: Cornel Galeș a rupt tăcerea după înmormântarea Ilenei Ciuculete. Ce a pățit, de fapt, soția sa

Cornel Galeș suferă cumplit după moartea Ilenei Ciuculete

Teribil de afectat de moartea iubitei sale soții, Cornel Galeș caută acum să rezolve conflictele din trecut și să readucă armonia în relația cu cei doi copii ai cântăreței.

Imediat după moartea Ilenei Ciuculete, primul soț al artistei, Valeriu Sfetcu, l-a acuzat pe Cornel Galeș că ar fi fost interesat doar de averea cântăreței de muzică populară.

Citește și: Ce spune Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, despre Cornel Galeș

În cadrul unei intervenții telefonice de la o emisiune TV, Sfetcu l-a numit pe Galeș escroc, deoarece una dintre casele în care ar fi locuit băieții artistei ar fi fost trecută în acte pe numele lui Cornel.

“Este un om necinstit, un om nesincer, care a știut mai demult că Ileana suferă de această boală incurabilă și atunci a luat măsuri de precauție. Băieții vor rămâne acum pe dinafară”, a spus Valeriu Sfetcu.

Citește mai multe pe wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top