Connect with us

Vedete

Cum arata fiica adoptiva si nepoata Stelei Popescu FOTO

Doina Maximilian este fata pe care a adoptat-o Stela Popescu. De asemenea, presa scrie că aceasta a fost printre primele persoane care au găsit-o pe artistă fără viață.

Stela Popescu a fost casatorita intre 1969 si 1998 cu Puiu Maximilian. Sotul indragitei actrite se stingea din viata in acel an, din cauza unui cancer esofagian, lasand-o pe aceasta vaduva.

„Cand a murit Puiu, am crezut ca mor si ca nu mai pot face nimic“, povestea in urma cu ceva ani Stela Popescu. Ea si Puiu nu au facut copii impreuna, insa au infiat-o pe fata cumnatului actritei, Doina.

„Am infiat-o pe Doina, care avea vreo 16 ani si care e fata cumnatului meu. Pana atunci statuse cu mama ei, in fosta Cehoslovacie. La noi a stat de prin 1973 si pana s-a maritat, prin ’85. Cand am adus-o la noi, am intrebat-o ce meserie voia sa faca si m-am ingrozit cand mi-a spus ca regie de film. L-am rugat pe Gheorghe Vitanidis, pe care il cunosteam, sa o supuna unui test, iar el mi-a spus ca fata este exceptionala.

Vezi si: Cine este si cum arata primul sot al Mihaelei Radulescu

Vezi si: Cum arata acum Geta si Ionica din „Liceenii”

Dovada ca acum a ajuns profesoara la facultatea de regie”, a povestit Stela Popescu, intr-un interviu acordat ziarului Libertatea. Ea a mai precizat ca decizia de a nu face copii a apartinut sotului sau, care avea traume din copilarie legate de faptul ca a fost fortat sa creasca departe de mama sa.

fiica Stelei Popescu

Doina Maximilian, fiica Stelei Popescu

Fiica Doinei, Stanca Radu, este si ea actrita si a jucat in cateva productii cinematografice in Germania, tara in care locuieste in prezent. În anul 2016, Stela Popescu aflase o veste minunata, si anume ca Stanca va aduce pe lume un copil, iar ea va deveni strabunica!

stanca radu

Stanca Radu, nepoata Stelei Popescu

“De Paste am fost in Germania. Am o nepotica acolo, care este insarcinata si m-am dus sa o vad. O sa fiu strabunica! Copilul se va naste la sfarsitul lui iunie. Va fi baietel! Intotdeauna primul trebuie sa fie baiatel! Eu am o singura nepotica, care locuieste acolo de 4 ani si sunt foarte fericita ca a ramas insarcinata pentru ca ne doream foarte mult. Ea ma va face strabunica! Am mers impreuna cu fiica mea (n.r. Doina Maximilian) sa o vedem”, a spus marea actrita a Romaniei pentru Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top