Connect with us
Cantareata de muzica populara Mihaela Maris a murit la doar 36 de ani. Interpreta se lupta de mai multa vreme cu cancerul.

Vedete

O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit din cauza cancerului!

Mihaela Maris a murit la varsta de 36 de ani. Cantareata de muzica populara fusese diagnosticata cu cancer si era internata la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.

Cantareata implinise 36 de ani doar cu o luna in urma si urma un tratament pentru necrutatoarea boala. Din pacate, luni, la orele pranzului, Mihaela Maris a intrat in stop-cardiac, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

„Cat de trist sa auzi de colegi artisti, fosti colegi de facultate, oameni faini, veseli pe care-i crezi pentru totdeauna ”prin zona” ca nu mai sunt! Asa, brusc si dintr-o data…Am primit ieri un telefon de la o prietena comuna si am aflat vestea care m-a intristat peste masura.

Citeste si: Cantareata romanca de muzica populara, vedeta pe un site interzis minorilor!

Citeste si: Cantareata de muzica populara, implicata intr-un accident! O persoana a murit

Drum bun si vegheaza asupra noastra de acolo de unde esti, Mihaela! Te voi pastra mereu in sufletul meu, asa cum stiu ca toti cei care te-au cunoscut, iubit si admirat o vor face”, a scris cantareata Claudia Iuga pe Facebook, la aflarea vestii ca Mihaela a murit.

Cel mai probabil, Mihaela Maris va fi inmormantata la Varfurile (judetul Arad), localitatea sa natala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top