Connect with us
Dana Nălbaru a vorbit pentru prima dată despre boala lui Dragoș Bucur, la emisiunea realizată de Teo Trandafir pe Kanal D.

Vedete

Dana Nălbaru, mărturisire tristă despre Dragoș Bucur: Când l-am cunoscut avea deja…

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Aceștia au împreună doi copii, pe Kadri și pe Sofia.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună, dar este un lucru care le mai tulbură din când în când liniștea. Este vorba despre boala lui Dragoș Bucur, diabetul. Acesta a fost diagnosticat cu această boală pe vremea când avea 24 de ani. Pentru a ține diabetul sub control, realizatorul TV este nevoit să apeleze la injecții cu insulină.

Dana Nălbaru a decis să vorbească în premieră despre afecțiunea soțului său. Ea a mărturisit, la Teo Show, că acesta este foarte atent cu alimentația și are o pompă specială pentru a-și administra insulina.

”Eu când l-am cunoscut avea deja. Pentru mine nu a fost ceva normal. Prima dată când am văzut că se înţeapă m-a luat cu leşin, după care m-am liniştit. L-am intrebat dacă-l doare. Acum are o pompă de insulină şi nu mai e chiar aşa. Când plecăm îşi face pachetul lui şi are grijă să aibă tot. Mănâncă foarte multe dulciuri, dar are grijă de sănătatea lui, este foarte atent. Analizele îi ies bine”, a declarat Dana Nălbaru.

Articole similare

Dana Nălbaru trece prin momente dificile. Ce a scris pe Facebook

Dana Nălbaru, din nou în centrul atenției: „Am luat-o pe Sofia de la școală și m-am apucat de…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top