Connect with us
David Pușcaș are din nou probleme. Fiul Luminiței Anghel a mărturisit că primește amenințări cu moartea din partea unei persoane.

Vedete

David Pușcaș, amenințat cu moartea! Cine îi vrea răul fiului Luminiței Anghel

David Pușcaș trece prin momente de coșmar. După ce a fost bătut în plină stradă, fiul adoptiv al Luminiței Anghel are din nou probleme. Tânărul a mărturisit că a fost amenințat cu moartea.

David a povestit la o emisiune televizată că este agresat de un om din „cartierele mărginașe din București”. „Am primit nişte mesaje de ameninţare de la tipul respectiv. Viaţa mea chiar este în pericol, este foarte ciudat ceea ce se întâmplă. M-a înjurat, şi-a scos, şi-a băgat, că lui nu îi e frică pentru că am venit la televizor, că ştie unde stau, că mă aşteaptă la Unirii, că i-am furat prietena. Nu vreau tamtam-ul ăsta, nu am niciun chef să merg la poliţie. Nu vreau să stau faţă în faţă cu el.

Citește și: Fiul Luminiței Anghel, bătut în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu David

Citește și: Fiul Luminitei Anghel, intr-o ipostaza SOCANTA. Au urmat comentarii

El este din categoria de oameni ai cartierelor mărginaşe din Bucureşti, eu umblu cu grupuri de oameni şi fete care fac parte dintr-o clasă socială. Am refuzat să fac poză cu el, l-am refuzat, apoi m-a urmărit. M-a acuzat şi a dat în faptul că m-am sărutat cu băieţi şi am recunoscut la tine în emisiune şi mi-a dat cu pumnii şi picioarele în gură”, a spus David Puscaș intr-o emisiune TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top