Connect with us
Delia, cadou uriaș de nuntă pentru Gabriel Cotabiță

Vedete

Delia, cadou uriaș de nuntă pentru Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit și a marcat evenimentul printr-o nunta de poveste, în weekendul trecut. Cei pe care i-a ales drept părinți spirituali au fost Delia și soțul său, Răzvan Munteanu.

Nunta lui Gabriel Cotabiță a avut loc duminică. Cei doi miri au preferat să fie discreți în privința fericitului eveniment, care a avut loc la o zi după cununia civilă.

Potrivit cancan.ro, nașa Delia a fost extrem de generoasă și le-a oferit mirilor cadou de nuntă suma de 5000 de euro.

Gabriel Cotabiță și Alina și-au unit destinele cu două săptămâni înainte ca Gabriel Cotabiță șă împlinească 61 de ani. Aleasa inimii cântărețului este Alina Gabriela Munteanu, femeia care i-a stat alături când acesta a fost la un pas de moarte.

Delia și soțul acesteia, Răzvan Munteanu, au fost nașii fericitului cuplu, care a strălucit în fața altarului. Artistul s-a declarat fericit după nuntă. „Nu sunt emoționat ca m-am căsătorit, ci fericit. Prima dată în fața altarului a fost atât de demult, incât acum, la noua înțelegere cu Dumnezeu am fost atât de emoționat încât am uitat tot. Doamna are emoții pentru că nu e obișnuită cu ceea ce faceți voi acuma”, le-a spus Cotabiță jurnaliștilor, la ieșirea de la biserică.

Potrivit wowbiz.ro, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Jurnaliștii postului TV cu care cântărețul a semnat exclusivitatea pentru nuntă, au chemat Poliția, deranjați de faptul că și alți reporteri se aflau la fața locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top