Connect with us
Denisa Manelista a murit la 27 de ani

Vedete

Denisa Manelista a vorbit pentru prima oară după ce s-a aflat că este grav bolnavă

Vestea că Denisa Răducu (Denisa Manelista) are grave probleme medicale a produs un adevărat șoc în lumea maneliștilor, dar și în întreg showbiz-ul.

Se pare că aceasta suferă de o formă foarte agresivă de cancer, iar acum se află la un spital din București. Ea a fost trimisă în România de la un spital din Viena, medicii de acolo fiind sceptici că tânăra ar mai putea supraviețui.

Cei mai mulți apropiați ai Denisei au preferat să păstreze tăcerea pe marginea acestui subiect. O persoană din anturajul cântăreței de manele a dezvăluit, însă, ce a spus aceasta.

”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, ar fi spus Denisa Manelista, conform spynews.ro.

„Se pare că ar avea cancer la plămâni. A fost să se trateze la Viena, dar medicii de acolo au trimis-o în ţară pentru a nu se mai chinui prin spitale fiindcă nu mai are nicio şansă”, a spus Dan Capatos pentru Cancan, întrebat despre starea Denisei.

„Am auzit şi eu această veste. Mi-au spus băieţii ce se întâmplă, dar nu ştiu sigur dacă e aşa sau nu. Am rămas fără cuvinte, pur şi simplu. Nici nu-mi găsesc cuvintele! Niciodată în viaţă, Denisa nu merita aşa ceva. E groaznic ce se aude! Nu am cuvinte. Până acum, nu am încercat să vorbesc cu Denisa. Vă rog să mă credeţi, îmi e ruşine să o sun. O fată atât de talentată şi atât de tânără… Cum să păţască aşa ceva, la doar 27 de ani?”, a spus și Dan Bursuc la auzul veștii că Denisa este pe moarte.

Citește și: Nicolae Guta este in doliu. A murit…

Citește și: Probleme pentru fata lui Florin Salam: „Ma santajeaza!”

1 Comment

1 Comment

  1. Daniela

    2017-04-29T07:57:06+03:00 at 7:57

    Sa faca o curator cu ceai de păpădie . Sa încerce cu tratament Naturist

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top