Connect with us
Edi Petroșel, bateristul trupei Holograf, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Mihai Coman în ultima perioadă și cum a evoluat boala sa.

Vedete

Edi Petroșel, dezvăluiri despre boala lui Mihai Coman: „Nimeni nu bănuia că…

Moartea lui Mihai Coman, clăparul trupei Holograf, a șocat întreaga industrie muzicală din România. El s-a stins din viață după un an de luptă cu o boală necruțătoare.

Edi Petroșel, colegul său de trupă, i-a fost alături în tot acest timp. El a povestit ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu acesta.

”M-a rugat să-l duc la un medic neurolog. Avea niște amețeli, care s-au intensificat pe parcurs. Apoi a observat că în loc să urce o treaptă, punea piciorul la jumătate, deci creierul nu mai dădea comenzile așa cum trebuie. De fapt, nu avea probleme neurologice, era mult mai grav. Am mers la un specialist și acolo a aflat diagnosticul: cancer pulmonar cu metastază la creier! Avea chisturi pe creier. Nimeni nu bănuia să aibă probleme la plămâni, pentru că nu tușea și nu avea vreun simptom. Diagnosticul a fost crunt pentru noi și pentru soția lui, Luminița. Din câte știu, nu aveau copii”, a povestit  Edi Petroșel, pentru Click.

După o luptă îndelungată cu boala și chimioterapie, Mihai Coman a încetat din viață. El va fi înmormântat joi, 4 mai, la cimitirul Cățelu.

Citește și: Un membru al trupei Holograf a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top