Connect with us
Elena Gheorghe a divulgat secretul căsniciei sale perfecte

Vedete

Elena Gheorghe a divulgat secretul căsniciei sale perfecte

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, care a ieșit în evidentă datorită talentului și succesului și niciodată pentru bârfe. Asta se datorează și relației sale frumoase cu soțul ei și totodată colegul ei de trupă.

Invitată într-o emisiune tv, Elena Gheorghe a mărturisit care este secretul unei relații fericite.

„Nu știu dacă funcționează la fiecare cuplu. Suntem de mici împreună, de pe la 18 ani și cred că atunci când ești din adolescență cu omul respectiv, oarecum personalitățile se mai aranjează, cred eu. În al doilea rând noi suntem non-stop împreună și acesta este un lcuru bun pentru noi. Probabil că dacă nu am fi lucrat împreună, nu știu dacă am fi rezistat. Eu sunt mai mult plecată de acasă și ajung rar. În cursul săptămânii sunt mai des, dar în weekend niciciodată.”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni.

Vedeta a povestit că inclusiv prietenele ei o întreabă despre secretul căsniciei sale trainice.

„Am vorbit cu prietenele mele și îmi spuneau că iubiții lor nu înțeleg că pleacă de acasă și acesta este un impediment pentru artiști sau pentru oameni care au un astfel de job. Noi am început ca fiind cei mai buni prieteni. Am ajuns să ducem relația la un alt nivel. A fost riscant: riscai să-ți pierzi cel mai bun prieten, dar a fost o loz câștigător. Cred că cea mai importantă este comunicarea, să ai curajul să spui, să vorbești, să nu taci.”, a m[rturisit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe și soțul ei au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani pe nume Nicolas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top