Connect with us
Ellie White suferă de o afecțiune rară: "Tratamentul este destul de dureros"

Vedete

Ellie White suferă de o afecțiune rară: „Tratamentul este destul de dureros”

Cântăreața Ellie White suferă de o afecțiune extrem de rară. Este vorba de o afecțiune la nivel ocular, pe care artista încearcă să o mascheze cu ajutorul fardurilor.

“Am urmat un tratament de 2 ani și în perioada sarcinii am întrerupt. O să reiau totul după perioada alăptării. Este un semn din naștere, o afecțiune medicală care se numește Nevus Ota. Este o boală pe care o fac mai mult popoarele asiatice și apare rar la cele de origine caucaziană. Nu mă deranjează la vedere, este ceva pur estetic. Medicul mi-a spus că acesta este maximul la care avanseză, mai departe nu mai merge și așa rămâne toată viața mea.

Tratament trebuie însă să fac pentru că îmi afectează nu numai albul ochiului, îmi afectează și partea exterioară și făra machiaj arăt de parcă aș încasa zilnic. Este o zonă mai vinetie, iar cu tratament se retrage. Pata de la ochi se estompează și ea. Ca să zic așa, dacă vreau să îi fac rău lui Doru ( n.r: Doru Tinca, partenerul ei de viață și tatăl copiilor ei) ies nemachiată pe stradă. Tratamentul constă în proceduri cu laser, ceva care este destul de dureros”, a declarat Ellie White pentru WOWbiz.ro.

Această afecțiune estre extrem de rar întâlnită la noi în țară. Însă, partea bună este că ea poate fi trattă, însă costurile sunt destul de ridicate.

Cine este Ellie White

Elena Baltagan, cunoscută mai mult după numele de scenă Ellie White, este o cântăreață română de muzică dance și house.

Cariera ei muzicală a început în 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu băieții de la DJ Project (Gino Manzotti și Dj Max), devenind solista proiectului. Împreună, cei trei au reușit să „revoluționeze” muzica românească a acelor ani, fiind formația care a staționat cel mai mult timp (40 de săptămâni) în topurile radiourilor din România, cu o singură melodie, intitulată “Lumea ta”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top