Connect with us
Este, oare, Mădălina Ghenea insărcinată? Mama actriței a spus adevărul în legătură cu acest subiect. Află despre ce este vorba.

Vedete

Este Mădălina Ghenea însărcinată? Ce spune mama vedetei

Mădălina Ghenea este, în prezent, în centrul atenției presei și a fanilor. Mulți susțin, din nou, că vedeta este însărcinată. Zvonul a apărut după ce a fost publicat pe internet un videoclip în care apare Mădălina. Nu mult a durat până când cineva a ajuns la concluzia că actrița urmează să devină mamă. Numai de atât era nevoie pentru ca privirile și interesul tuturor să se îndrepte către ea și partenerul ei de viață, Matei Stratan.

Care este adevărul în legătură cu posibila sarcină a Mădălinei Ghenea?

Se pare că nu este pentru prima dată când se spune că Mădălina Ghenea urmeaza să aibă un copil. Însă care este adevărul de data aceasta? Vedeta nu urmează să aibă un bebeluș, suține chiar mama acesteia, Constanța Ghenea. Declarația femeii a apărut în urma zvonurilor care au luat naștere în ultimul timp. Cu toate acestea, până în prezent mama vedetei a fost singura care a negat zvonul. Încă nu există o declarație oficială a actriței. Cu siguranță fanii așteaptă cu nerăbdare să afle chiar de la Mădălina dacă ea si iubitul ei vor deveni părinți în viitorul apropiat.

CITEȘTE ȘI: FOTO.Madalina Ghenea si-a marit bustul, din nou

Născută în anul 1988, pe data de 8 august, tânăra actriță și fotomodel are o carieră în plină ascensiune. Este cunoscută atât în țară cât și în afara granițelor, atât datorită profesiei, cât și relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Gerard Butler, Leonardo DiCaprio sau Michael Fassbender. În prezent, ea se iubește cu Matei Stratan. Cei doi sunt constant în atenția fanilor care își doresc să afle când sau dacă vor deveni părinți.

Fanii au fost intrigați și de o imagine apărută pe internet. Mădălina poartă un inel de logodnă, primit, evident, de la iubitul ei. Așadar, Mădălina Ghenea se poate considera o femeie norocoasă. Atât pe plan persona, cât și peronal, se bucură de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top