Connect with us
Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, Codruța, a postat un mesaj emoționant în memoria îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

Vedete

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj la două săptămâni de la moartea artistei: „Ai fost…

S-au scurs două săptămâni de la moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete. Decesul artistei a lăsat un gol imens în sufletul celor care au iubit-o, iar durerea nu a dispărut nici astăzi.

Codruța, fata de suflet a Ilenei Ciuculete, suferă în continueare după îndrăgita cântăreață de muzică populară. După moartea acesteia, tânăra care administrează conturile de socializare ale cântăreței a afirmat că va continua să se ocupe de acestea și va publica diverse informații și melodii ale Ilenei.

La două săptămâni de la trecerea în neființă a Ilenei Ciuculete, Codruța a publicat un mesaj care i-a emoționat pe mulți.

“Doua saptamani fara tine. O sa ramai vesnic in inima mea si in gandul meu. Vei fi exemplul meu de femeie eleganta si frumoasa, de o doamna ingrijita si cocheta. De artist nici nu mai am ce comenta! Pentru mine esti, ai fost si vei fi unica si vocea preferata! As avea mai multe cuvinte de spus la adresa ei, dar nu o mai putem aduce inapoi. Stia cat o iubesc si sigur vede si acum”, este mesajul acesteia.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Ea suferea de mai multe afecțiuni, printre care ciroză și hepatită C.

Articole similare

Ce se intampla acum cu Cornel Galeș. Cutremurator…

Dezvaluirea care schimbă tot! Abia acum s-a aflat ce s-a intamplat cu adevarat cu Ileana Ciuculete

Ce a facut Ileana Ciuculete inainte de a muri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top