Connect with us
fiica irinel columbeanu

Vedete

Fiica lui Irinel Columbeanu a fost grav afectată de moartea bunicului ei

Tatăl lui Irinel Columbeanu a fost înmormântat, duminică (18 septembrie), la Cimitirul Ghencea Militar, în același cavou unde își face somnul de veci soția lui.

Ion Columbeanu s-a stins din viaă în noaptea de 14 spre 15 septembrie. I s-a făcut rău în somn, dar a apucat să apese pe butonul de urgență, pe care fiecare bătrân al Azilului de lux unde se afla, îl are la dispoziție. A fost resuscitat, dar în zadar. Cauza decesului a fost stopul cardio-respirator.

Ion Columbeanu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar.

La căpătâiul lui au fost o mulțime de oameni, printre care fiul său, Irinel, și nepoata sa, Irina. Afaceristul de la Izvorani și-a luat fiica la înmormântare, pentru ca micuța să-și poată lua rămas bun de la bunicul ei. Vizibil îndurerat, Irinel Columbeanu și-a condus tatăl pe ultimul drum.

La inmormantare a fost prezenta si o verisoara a lui Irinel Columbeanu, venita din SUA special pentru acest eveniment trist.

fiica-irinel-columbeanu

„Mergeam in fiecare weekend la ei acasa. Aveau o situatie foarte buna si la ei gaseam intotdeauna ceva delicios. In plus, unchiul Columbeanu a fost prima persoana care a avut televizor acasa. Abia aparusera, nu avea oricine”, a povestit verisoara lui Irinel Columbeanu.

Foto: Wowbiz

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top