Connect with us
Frank Colin, fostul soț al Mariei Marinescu, a fost eliberat din închisoare

Vedete

Frank Colin, fostul soț al Mariei Marinescu, a fost eliberat din închisoare

Frank Colin, fostul soț al Mariei Marinescu, a fost eliberat din închisoare. Omul de afaceri a fost eliberat condiționat după 3 ani de pușcărie, însă în continuare de află sub control judiciar.

Potrivit cancan.ro, fostul soț al creatoarei de modă a fost eliberat din pușcărie luni, 3 octombrie.

Maria Marinescu s-a căsătorit cu Frank Colin în anul 2012 și au împreuă un băiețel. Cei doi au avut o poveste de dragoste frumoasă, care a ținut mult timp primele pagini ale presei mondene. Însă, totul s-a năruit în clipa în care Frank Colin a fost arestat pe Aeroportul din Paris pentru acuzația de trafic de droguri.

Anul trecut, Maria Marinescu a decis să pună punct relației și a divorțat de Frank Colin.

„Aș vrea să le transmit prietenilor cărora le pasă de mine că informațiile apărute nu sunt deloc adevarăte. Sunt foarte bine, nu sufăr de depresie. Trebuie să fiu sincer și să recunosc că singurul meu motiv de tristețe îl reprezintă faptul ca îmi este extrem de dor de fiul meu, pe care nu l-am mai văzut de un an. În ceea ce privește divorțul de Maria, aș vrea să fie clar faptul că a fost unul de comun acord. O decizie nefericită pentru fiul nostru, dar bună pentru mama lui. Unii oameni sunt slabi, alții puternici, nu este ceva de care să ne rușinăm. Eu fac parte din categoria celor puternici, nu mă caracterizează depresiile și nici nu mi-am plâns vreodată de milă.”, a declarat Frank Colin după divorț, potrivit cancan.ro.

În timp ce Frank Colin își ispășea pedeapsa în spatele gratiilor, Maria Marinescu și-a refăcut viața. Creatoarea de modă s-a măritat cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top