Connect with us
George Clooney şi soţia lui vor deveni părinţi de gemeni

Vedete

Mare bucurie in lumea vedetelor. Este insarcinata. Anuntul a fost facut acum

Actorul George Clooney şi soţia lui, Amal, vor deveni părinţi de gemeni, potrivit unei declaraţii făcute joi de Matt Damon, apropiat al cuplului, informează Reuters.

Matt Damon a declarat pentru Entertainment Tonight Canada că George Clooney, în vârstă de 55 de ani, i-a dat vestea pe când Amal, în vârstă de 39 de ani, era însărcinată în 8 săptămâni.

”I-am spus: Eşti nebun? Nu spune nimănui, nu mai spune nimănui, nu ştii de regula celor 12 săptămâni? Desigur că nu ştia”, a afirmat Matt Damon. ”Apoi, patru săptămâni mai târziu, mi-am spus: suntem bine, suntem bine. Aşa că sunt foarte fericit pentru el”.

Actorul a precizat că Amal este ”o femeie extraordinară” şi că George Clooney a ”tras lozul cel mare”. ”Vor fi părinţi extraordinari. Copiii sunt norocoşi”, a mai spus el.

Este prima sarcină pentru soţii Clooney. George Clooney şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au căsătorit în Italia, în 2014. Purtătorii de cuvânt ai lor nu au răspuns solicitărilor Reuters.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top