Mare bucurie in lumea vedetelor. Este insarcinata. Anuntul a fost facut acum

10.02.2017
Mare bucurie in lumea vedetelor. Este insarcinata. Anuntul a fost facut acum

Actorul George Clooney şi soţia lui, Amal, vor deveni părinţi de gemeni, potrivit unei declaraţii făcute joi de Matt Damon, apropiat al cuplului, informează Reuters.

Matt Damon a declarat pentru Entertainment Tonight Canada că George Clooney, în vârstă de 55 de ani, i-a dat vestea pe când Amal, în vârstă de 39 de ani, era însărcinată în 8 săptămâni.

”I-am spus: Eşti nebun? Nu spune nimănui, nu mai spune nimănui, nu ştii de regula celor 12 săptămâni? Desigur că nu ştia”, a afirmat Matt Damon. ”Apoi, patru săptămâni mai târziu, mi-am spus: suntem bine, suntem bine. Aşa că sunt foarte fericit pentru el”.

Actorul a precizat că Amal este ”o femeie extraordinară” şi că George Clooney a ”tras lozul cel mare”. ”Vor fi părinţi extraordinari. Copiii sunt norocoşi”, a mai spus el.

Este prima sarcină pentru soţii Clooney. George Clooney şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au căsătorit în Italia, în 2014. Purtătorii de cuvânt ai lor nu au răspuns solicitărilor Reuters.