Connect with us
George Clooney și soția sa, Amal, vor deveni părinți de gemeni, a declarat o sursă din anturajul familiei, citată de Daily Mail.

Vedete

George Clooney și soția sa ar urma să aibă gemeni

George Clooney și Amal, soția acestuia, ar urma să aibă gemeni, a afirmat o sursă din cadrul familiei, citată de mass-media internațională.

Cei doi soți ar fi fost luați prin surprindere de această veste, iar acum caută nume pentru copiii lor, relatează publicația Daily Mail.

”Amal este însărcinată cu gemeni: un băiat şi o fată. Când George şi Amal au aflat că vor avea gemeni au fost surprinşi. S-au speriat puţin, pentru că au spus amândoi că un copil ar fi suficient. Însă, vestea i-a făcut pe amândoi foarte fericiţi”, a spus sursa.

Citește și: Pink este din nou însărcinată. Artista a postat o fografie cu burtica de gravidă

Ce spune George Clooney despre sarcina nevestei sale

”(George Clooney, n.r.) nu îşi dorea, iniţial, să devină tată, dar acum este cât se poate de entuziasmat de sarcina soţiei sale şi de ideea că va creşte doi copii care îl vor numi «tată». Îi face toate mofturile lui Amal şi vorbeşte cu gemenii. În plus, se distrează de minune căutând nume pentru copii”, a mai spus sursa revistei In Touch.

George și Amal Clooney s-au căsătorit pe 27 septembrie 2015, la Veneția. Ea este o avocată britanică, de origine libaneză, specializată în drepturile omului. Amal are 38 de ani, în timp ce Clooney are 55.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top