Connect with us
Președintele Kanal D, Haluk Kurcer, a fost premiat în cadrul Galei News.ro. El a primit premiul pentru leadership...

Vedete

Haluk Kurcer, presedintele Kanal D, premiat la Gala News.ro pentru Leadership si Management

Haluk Kurcer, presedintele Kanal D, a fost premiat in cadrul Galei News.ro pentru Leadership si Management performant in cei 10 ani de la lansarea Kanal D. Statia a avut o crestere constanta si semnificativa pe piata media autohtona, astfel incat la un deceniu de la lansare, implinit pe 1 martie, Kanal D se afla in top trei televiziuni din Romania. Mai mult, in anul 2016, statia s-a clasat pe locul 2 in topul audientelor pe segmentele de public All Urban si National, cu o crestere a cotei de piata de peste 20% fata de anul precedent.

Haluk Kurcer, presedintele Kanal D, a fost premiat in cadrul Galei News.ro

„Acest premiu ma onoreaza si imi doresc sa il dedic echipei Kanal D fara de care nu am fi ajuns atat de departe. Sunt oameni care nu se vad si care au generat succesul Kanal D. Le multumesc lor pentru munca depusa, pentru loialitate, incredere si dedicare, le multumesc partenerilor nostri si publicului care ne provoaca sa fim tot mai buni de la o zi la alta”, a spus Haluk Kurcer, presedintele Kanal D.

In cadrul Galei ce a marcat un an de la lansarea agentiei de presa News.ro, au fost premiate personalitati ale anului, oameni care ne inspira prin exemplul personal si prin deciziile lor, reprezentand modele pentru societate. Printre premianti s-au numarat echipa feminina de spada a Romaniei, echipa de investigatii GSP, Mihaela Bălgrădean, medicul care a coordonat echipa ce a salvat copiii cu sindrom hemolitic uremic, sublocotenentul Florin Oprea, ranit in Afganistan, care a impresionat prin dorinta de a se intoarce in teatrul de operatiuni, alaturi de camarazii sai. De ademenea, Ada Solomon a ridicat „Premiul pentru Diplomatie prin cinematografie”, iar Victor Rebengiuc a fost premiat pentru „Talent si verticalitate”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top