Connect with us
Israela Vodovoz are probleme de sănătate. Femeia a declarat că este la pat, iar problemele de sănătate sunt cauzate și de situația cu soțul ei.

Vedete

Israela Vodovoz are probleme de sănătate: „Am decis să mă las în voia lui Dumnezeu”

Israela Vodovoz are probleme de sănătate. Ea este la pat și recunoaște că problemele de sănătate sunt cauzate și de situația cu soțul său.

„Am febră mare. Faci în aşa fel încât partea fizică, corpul nostru clachează însă asta ne dă răgaz să ne contruim corpul sufletesc. Ceea ce eu am decis pentru prima dată în viaţa mea – s-a întâmplat acum doi ani – este să mă las în voia Lui Dumnezeu. Asta însemnând aşa: să dorm durerea, să jelesc pierderea, să simt boala, să încerc să opresc complet ceea ce fac cu riscul pierderii financiare, al prietenilor.

Din acest motiv pot spune că e o depresie controlată sistemul meu imunitar e atât de căzut, încât nu reuşesc să-l reclădesc. Eu sufăr de astm de vreo 15-20 de ani.

Israela Vodovoz are probleme de sănătate

„Acest astm revine pe faptul că sistemul imunitar e slăbit. Căderea mea de astăzi e mai uşoară decât cea de acum o lună. Ceea ce am simţit eu că trebuie să fac ca să scot din mine durerea – majoritatea bolilor sunt psihosomatice (…) După ce a plecat Liviu din România, am simţit nevoia să-mi eliberez sufletul”, a spus Israela, potrivit libertatea.

Citește și: Confruntare între Israela Vodovoz și amanta lui Liviu: „Când s-au cunoscut…

De curând Israela a mărturisit și care este vârsta sa reală.

„11.11.1950, în buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce ştiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Că era după război, nu mai contează”, a mărturisit vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top