Connect with us
Jeni Vadim a vorbit pentru prima dată, după ce paparazii l-au surprins pe fostul ei iubit în compania Cristinei Spătar. Ea a exclus posibilitatea....

Vedete

Jeni Vadim, primele declarații după ce fostul iubit a fost surprins cu Cristina Spătar

Jeni Vadim a atacat-o subtil pe Cristina Spătar, după ce vedeta a fost surprinsă cu fostul ei iubit. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a declarat că artista Cristina Spătar ar putea să-i fie mamă fostului ei iubit.

„În primul rând, vreau să fiu scoasă din această ecuaţie pentru că e ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 de ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă. Am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul.

Vreau să precizez şi să demontez declaraţia lui cu privire la faptul că noi suntem despărţiţi din luna mai. Noi doi suntem despărţiţi din luna septembrie, eu am pus punct relaţiei dar, în tot acest timp în care el îşi construia relaţia cu această femeie noi doi ne-am mai văzut, ba chiar a încercat să se împace cu mine.”, a declarat Jeni Vadim.

Jeni Vadim, primele declarații după ce fostul ei iubit a fost surprins cu Cristina Spătar

Întrebată de jurnaliștii cancan dacă a observat ceva în neregulă în timpul relației, Jeni Vadim a răspuns afirmativ.

„Eu am sesizat anumite lucruri dar prefer să mă opresc aici pentru că, repet, numele pe care îl am nu-mi permite să intru în nişte amănunte atât de penibile şi de stânjenitoare.”, a declarat Jeni Vadim în cadrul Emisiunii CANCAN.RO.

„Urma să ne întâlnim la masă ca doi oameni normali şi ulterior m-a anunţat ce avea să apară în presă. Nu ştiu ce i-a spus el acestei femei dar noi suntem despărţiţi de la începutul lunii septembrie iar în toată luna septembrie şi octombrie el a încercat să se împace cu mine şi ne-am văzut chiar foarte des. A jucat la două capete cum ar veni… Este problema lui.”, a mai mărturisit Jeni Vadim.

„În niciun caz nu a fost vorba de o nuntă între noi doi. Ca în orice cuplu, ca într-o relaţie de atâta timp, au mai fost anumite discuţii despre ce va fi în viitor, pentru că la un moment dat, ne vedeam viitorul împreună dar lucrurile s-au rupt treptat şi s-a ajuns unde s-a ajuns. Ideea e că eu mă bucur că a apărut acest lucru în presă ca să vadă toată lumea defapt cum au stat lucrurile.

Cât despre o eventuală împăcare, Jeni Vadim nici nu vrea să audă.

Eu am pus punct oricărei legături cu el. Nu există nicio şansă absolut deloc. Nu mai vreau să aud despre această persoană. Între noi doi nu va mai fi niciodată nimic, nici măcar o relaţie amiabilă.”, a spus Jeni la CANCAN.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top