Connect with us
Ducesa Kate Middleton a vorbit despre pasiunile secrete ale copiilor săi, prințesa Charlotte și prințul George.

Vedete

Kate Middleton a dezvăluit secretul copiilor săi! Detaliul neștiut despre Charlotte și George

Prințesa Charlotte și prințul George, mezinii Casei Regale a Marii Britanii au pasiuni nebănuite. Detaliile au ieșit la iveală la un eveniment organizat în cinstea sportivilor olimpici și paralimpici la Palatul Buckingham.

Ducesa Kate și prințul William au participat la acest eveniment alături de Regina Elisabeta, felicitându-i pe sportivi pentru performanțele obținute de aceștia.

Kate Middleton a dezvăluit pasiunile copiilor săi într-o discuție cu tripla medaliată cu aur la călărit, Natasha Baker, relatează cotidianul britanic The Mirror. „George este fascinat de scrimă, dar cred că totul se datorează măștilor care-i plac foarte mult. Și lui Charlotte i-ar plăcea să fie acum aici, dar fuge de agitația mulțimii” a spus Kate Middleton.

Citește și: Printul Harry a sarutat-o de curand. Cine este vedeta?

Citește și: De ce Kate Middleton își îmbracă fiul mereu în pantaloni scurți

Sportiva paralimpică le-a mărturisit jurnaliștilor și că ducesa i-a spus că micuța Charlotte este pasionată de călărie. „I-am spus lui Kate că o voi aștepta pe Charlotte peste vreo 20 de ani pentru un mic antrenament. În plus, mi-a mai spus că-i plac foarte mult caii”, a spus Natasha.

Pasiunea prințesei pentru călărit a ieșit la iveală la vizita efectuată în Canada, unde a fost surprinsă la o petrecere pentru copii în timp ce încerca să călărească un câine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top