Connect with us
Laura Bretan a cântat în finala America's Got Talent. Adolescenta a interpretat perfect o melodie și are șansa de a câștiga un milion de dolari.

Vedete

Laura Bretan, senzațională în finala America’s Got Talent! Ce melodie a cântat VIDEO

Laura Bretan a avut o prestație foarte bună în finala de la America’s Got Talent! Adolescenta romanca a reușit să impresioneze din nou juriul și așteapta votul final pentru a vedea dacă a câștigat marele premiu de un milion de dolari.

Laura Bretan a ales să interpreteze melodia „O Mio Babbino Caro”, cu care a făcut senzație în preselecțiile de la Românii au talent. Piesa i-a impresionat pe jurați

„Nu știu eu prea multe despre muzica clasică, dar sunt sigur că ceea ce vedem este o persoană extraordinat de talentată”, a spus Simon Cowell. ”Ai fost remarcabilă! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari”, i-a spus și Howie Mandell.

Citește și: Laura Bretan a cucerit publicul in semifinala „America’s Got Talent” VIDEO

”S-a văzut că ai avut emoții în această seară, dar fiecare notă atinsă a fost perfectă”, a declarat Mel B, în timp ce Heidi Klum i-a spus că  ”în această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină”.

Patru finaliști au rămas în cursa pentru marele premiu. Rezultatul votului telespectatorilor va fi anunțat miercuri seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top