Laura Bretan, senzațională în finala America’s Got Talent! Ce melodie a cântat VIDEO

14.09.2016
Laura Bretan, senzațională în finala America’s Got Talent! Ce melodie a cântat VIDEO

Laura Bretan a avut o prestație foarte bună în finala de la America’s Got Talent! Adolescenta romanca a reușit să impresioneze din nou juriul și așteapta votul final pentru a vedea dacă a câștigat marele premiu de un milion de dolari.

Laura Bretan a ales să interpreteze melodia „O Mio Babbino Caro”, cu care a făcut senzație în preselecțiile de la Românii au talent. Piesa i-a impresionat pe jurați

„Nu știu eu prea multe despre muzica clasică, dar sunt sigur că ceea ce vedem este o persoană extraordinat de talentată”, a spus Simon Cowell. ”Ai fost remarcabilă! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari”, i-a spus și Howie Mandell.

Citește și: Laura Bretan a cucerit publicul in semifinala „America’s Got Talent” VIDEO

”S-a văzut că ai avut emoții în această seară, dar fiecare notă atinsă a fost perfectă”, a declarat Mel B, în timp ce Heidi Klum i-a spus că  ”în această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină”.

Patru finaliști au rămas în cursa pentru marele premiu. Rezultatul votului telespectatorilor va fi anunțat miercuri seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *