Connect with us
Leo Iorga continuă lupta cu cancerul: "Merg în Cuba unde s-a descoperit un tratament"

Vedete

Leo Iorga continuă lupta cu cancerul: „Merg în Cuba unde s-a descoperit un tratament”

Leo Iorga nu se lasă învins și luptă cu toate forțele pentru a se vindeca. Artistul a primit cruntul diagnostic de cancer pulmonar, în urmă cu cinci ani, iar de atunci a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și tratamente dure.

În septembrie anul trecut, artistul a fost operat pe creier pentru a patra oară. Pentru că nu se dă bătut, Leo Iorga a auzit de un tratament în Cuba pe care vrea să-l încerce.

„Nu plec în Cuba pentru rom-Havana sau femei, ci acolo s-a descoperit un tratament pentru această afecţiune şi probabil că aceasta este şi menirea mea până una alta. Oamenii trebuie să ştie. Voi sta două săptămâni în Cuba şi în funcţie de ce mi se va spune acolo, aşa voi face. Este vorba despre un vaccin, Cimavax, nu este un panaceu universal! Trebuie depus dosar medical acolo. Toţi parametrii sunt măsuraţi şi îmi vor face şi o examinare biometrică. Abia apoi mi se va face acel vaccin. Este o noutate şi pentru mine. Există medicaţie şi mai scumpă de atât, dar pe care eu nu mi-o permit”, a spus Leo Iorga la Antena Stars.

În anul 2011, Leo Iorga a suferit o operație prin care i s-a extirpat o tumoare pulmonară, pentru că și-a agravat starea de sănătate fumând chiar și patru pachete de țigări pe zi. După ce a fost depistat cu metastaze, el a mai ajuns pe masa de operații de trei ori.

Citește și: Michael Buble este devastat: Fiul său, în vârstă de 3 ani, are cancer

Citește și: Actrița Leah Bracknell, diagnosticată cu cancer în fază terminală. Cum a descoperit boala

„E o boală perfidă asta. Dumnezeu m-a dus de mână la spital. Medicul meu chirurg a fost prof. Ioan Cordos. Am răcit și colegii mei la fel, dar s-au tratat. Eu nu m-am tratat, am dat-o înainte cu țigările. La petreceri foarte lungi se întâmpla să fumez și 4 pachete de țigări pe zi. Dar în general fumam două pachete pe zi. Factor agravant a fost de 80 la sută fumatul. Am fumat 32 de ani. Răceala nu-mi trecea. Eu cred ca cel mai determinant lucru a fost o inspirație divină. În meseria noastră, eu, cel puțin, sunt delăsător. A fost o răceală normală, cu tuse, nu aveam dureri nimic. Nu scuipam sânge, nimic. Era o tuse seacă. Radiologul a zis că nu îi place ce vede acolo. Și de acolo am urmat linia impusă de medici”, a povestit Leo Iorga la CANCAN TV, în anul 2012.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top