Connect with us
Mădălin Ionescu este în culmea fericirii. Soția sa, Cristina Șișcanu, este însărcinată

Vedete

Mădălin Ionescu este în culmea fericirii. Soția sa, Cristina Șișcanu, este însărcinată

Bucurie fără margini pentru Mădălin Ionescu și soția sa Cristina Șișcanu. Cei doi se pregătesc să devină părinți. Soția prezentatorului tv este însărcinată în luna a patra.

Cei doi își doreau foarte mult un copil, iar vestea că soția lui Mădălin Ionescu este însărcinată a venit exact când Cristina Șișcanu va împlini 32 de ani.

„Sunt însărcinată în luna a patra. Suntem extrem de fericiți atât eu cât și Mădălin pentru că ne doream foarte tare un copil. În primul trimestru de sarcină am stat mai mult în casă, pentru că am avut grețuri. Mâine împlinesc 32 de ani și acesta este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Dumnezeu”., a declarat Cristina Șișcanu potrivit wowbiz.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit în anul 2011. Cei doi își doreau foarte mult un copil.

“Nu s-a întâmplat până acum, dar ne dorim asta. Poate că trăim și într-un mediu stresant; poate dacă am fi mult mai relaxați, s-ar întâmpla. Până la urmă și copilul asta trebuie să apară în anumite condiții. Nu știu dacă are vreo legătura, dar până acum nu s-a întâmplat, deși ne iubim foarte mult”, a declarat Mădălin Ionescu în urmă cu un an pentru cancan.ro.

Mădălin Ionescu are doi copii dintr-o căsătorie anterioar.

1 Comment

1 Comment

  1. OLGA

    2016-11-02T18:28:14+02:00 at 18:28

    SA FIE INTR-UN CIAS BUN

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top