Connect with us
Maria Dragomiroiu, secretul părului și al tenului. Care sunt secretele succesului

Vedete

Maria Dragomiroiu, secretul părului și al tenului. Care sunt secretele succesului

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, cu o carieră de peste 35 de ani, și-a deschis sufletul în exclusivitate pentru HUFF.RO și ne-a împărtăsit trucurile pentru un păr lung și sănătos, dar și pentru menținerea tenului tânăr.

„De 10 ani nu mă mai spăl pe cap cu săpun de casă. M-am spălat atunci când îmi cădea foarte rău, m-am spălat cu săpun de casă și s-a oprit. E un procedeu: trebuie să te speli un timp cu săpun de casă până se obișnuiește părul. Când îmi pică părul, de obicei se întâmplă toamna și primăvara, mă spăl cu gălbenuș de ou. Mă spăl o dată pe săptămână. Înainte cu o jumătate de oră să mă spăl pe cap, pun într-un bol gălbenușul de ou, cu ulei de ricin și amestec. Aplic pe păr, stau o jumătate de oră și apoi mă spăl normal cu șampon. Îmi tai din păr de două ori pe an, câte 10 cm.”, a declarat cântăreața pentru huff.ro.

Cum reușește Maria Dragomiroiu să-și păstreze tenul tânăr

Maria Dragomiroiu ne-a împărtășit și ritualul pentru un ten tânăr și mereu fresh.

„Atunci când mă spăl pe cap, o dată pe săptămână, stau cam o oră în baie și se formează abur. În acest timp, porii feței s-au deschis și am în baie un borcănel cu mălai și tărâțe și mă dau pe față și pe gât și apoi frec. Rezultatul este că fața rămâne extrem de curată.

Folosesc orice fel de creme, primite sau cumpărate de mine. În fiecare seară după ce fac duș mă dau cu ulei de cocos sau de argan. De la fata mea le procur. În fiecare seară, chiar dacă ajung acasă la 1 noaptea, după ce mă spăl mă dau cu aceste uleiuri și îmi fac și un pic de masaj să pun sângele în mișcare. Și la 6 dimineața dacă ajung acasă de la cântare nu mă culc până nu mă spăl pe față cu săpun, nu folosesc demachiant. De la 27 de ani începem să îmbătrânim. Toată viața m-am îngrijit. Când eram mai tânără mă dădeam cu miere, cu ou. Cu cât sunt mai scumpe produsele, lumea crede că sunt mai bune! Însă nu e mereu adevărat. Eu m-am dat cu produse românești. Nu am timp să merg la cosmetică.”, ne-a împărășit Maria Dragomiroiu.

sursa foto: mariadragomiroiu.ro

sursa foto: mariadragomiroiu.ro

Maria Dragomiroiu va cânta pentru românii din America de sărbători

„Plecăm în Germania, după care ne întoarcem în țară să sărbătorim ziua soțului, cu prietenii care au mai rămas. Din păcate Dem Rădulescu, Mădălina Manole nu mai sunt. Apoi pe 22 plecăm în America și ne întoarcem în februarie.”, a mai spus artista.

Secretul unei cariere de succes.”Mă interesează ce rămâne în urma mea”

Maria Dragomiroiu are o carieră artistică de peste 35 de ani și este nelipsită de la evenimente, iar publicul îi fredonează toată piesele. Pentru huff.ro, artista a dezvăluit rețeta succesului.

„Nu știu cum fac alții, dar mie ce mi-a spus sufletul am făcut. Lumea rămâne cu imaginea ta și trebuie să lupți să rămâi în formă. Când te întâlnești cu lumea rămâne o amintire plăcută. Trebuie să lupți dacă dacă vrei ca prestația ta să rămână în memoria oamenilor. Spre exemplu, la ultima nuntă la care am cântat, un domn mi-a făcut un compliment pe care nu am să-l uit niciodată: doamnă, cum reușiți să ne faceți atrași de dumneavoastră, uităm de toate. Și i-am răspuns: vine din interior. Eu nu mă uit la ceas să scap. Mă interesează ce rămâne în urma mea. Când lumea e fericită cântă cu mine, când lumea e indiferentă eu nu mai cânt. Fiecare apariție e un examen. Când am luat trofeul „Floarea din Grădină” am căzut. Pun suflet, mă concentrez și mă rog la Dumnezeu. El e speranța și nădejdea. Mă rog să cânt bani, să conving lumea. Nu pentru bani. Banii nu ar avea valoare dacă nu aș convinge.”, a mai spus Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, gânduri bune pentru români

„Tot ceea ce face vine din interior, ne-a declarat artista. De aceea, ea și-ar dori ca lumea să fie mai bună, pentru a exista înțelegere.

Am citit o poveste chinezească, care spune cam așa. Lumea e oglinda sufletului. Tu dacă vezi un om trist înseamnă că așa gândești. În tine e problema când vezi această imagine. Dăruim iubire, asta vedem. Să nu dușmănim, să nu fim invidioși! Vezi de ce lui îi iese bine și ție nu! La începutul meu țin minte că mă duceam în sala de spectacol și vedeam ce face omul acela de are succes și am furat.

Să fim buni, iertători, sufletului nostru îi facem bine. Mi-aș dori ca toți să aibă ce își doresc, fiecare am fost trimiși pe lume cu un mesaj. Cum văd eu realitatea, celălalt nu o vede, dar nu trebuie să mă supăr. Nu putem să schimbăm. Trebuie să ne iubim așa cum suntem. M-am apucat de fizică cuantică care arată că energia sufletului face parte din energia universală. Trebuie să mulțumim că experimentăm viața, să ne rugăm la Dumnezeu să ne-o ușureze.

Eu îmi doresc de la Dumnezeu sănătate și iubire.”, a declarat artista pentru huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top