Connect with us
Marina Almășan l-a criticat pe medicul Tuncay Ozturk, ca urmare a divorțului dintre acesta și Andreea Marin.

Vedete

Marina Almășan îl atacă pe Tuncay Ozturk: „Mănăncă rahat…turcesc”

Marina Almășan l-a atacat pe Tuncay Ozturk, după divorțul acestuia de Andreea Marin. Realizatoarea TV este de părere că tot succesul turcului i se datorează „Zânei Surprizelor” și că Andreea a construit din greu la imaginea lui.

„Eu pe Andreea o prețuiesc foarte mult și asta după ce am cunoscut-o personal. Înainte cred că eram influențată de unii și alții și o vedeam mai strâmb…și nu foarte corect. Este un om puternic, muncitor. Este extrem de pozitivă în ceea ce face, extrem de energică. Ea chiar este o persoană foarte bună, chiar îi place să ajute. Această înclinație a ei către carieră, pe care o au multe femei în zilele noastre. Această înclinație îngreunează oarecum viața personală. Mai ales pentru persoanele care vor și o familie.

Citește și: „Blonda lui Tuncay” vorbeste despre divortul acestuia

Andreea probabil că și-a dorit foarte mult acest lucru și nu a fost atentă la anumite detalii. Așa a ajuns în situația asta. Omul acesta cu nume turcesc îi datorează Andreei tot ce este el acum. Eu nu știu ce a făcut el acolo (în Turcia n.r), omul probabil că a masat turcoaice, așa am înțeles. Acum el este cineva într-o țară care nu este mai jos decât țara lui, poate e chiar mai sus. Acum el este cineva, este un nume.

Citește și: Andreea Marin, replică amară pentru Tuncay Ozturk!

Am înțeles că are cabinet, e fizioterapeutul lotului național, deci Andreea Marin a construit din greu la acest om. Cunosc foarte bine acest gen de a construi la un bărbat, care în momentul în care se vede sus este altfel, își amintește că este un nenorocit”, a afirmat Marina Almășan, la Antena Stars.

Prezentatoarea de la TVR a făcut și o glumă acidă pe seama lui Tuncay: „Turcul mănâncă rahat….turcesc, desigur”.

Andreea Marin a anunțat, la finalul lunii octombrie, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

„O horărâre grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

2 Comments

2 Comments

  1. Mihaela

    2016-11-13T21:55:53+02:00 at 21:55

    Foarte bine i a facut turcul acestei femei de o rautate diabolica care vroia sa si ia o arma ca sa impuste maidanezii de pe strazi . BravoTuncay bine ca ai scapat de asa o psihopata.

  2. Geanina

    2016-11-12T21:22:10+02:00 at 21:22

    Daca turcul mananca rahat turcesc , numit in tara lor Lokum, dna Marina Almasan manaca un rahat romanesc. Dansa zice ca Tuncay Ozturk este „într-o țară care nu este mai jos decât țara lui”!!! Duduie, ati fost vreodata in Turcia???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top