Connect with us
Marius Elisei a postat un mesaj din care reiese că el și Oana Roman divorțează. cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au o fetiță

Vedete

Marius Elisei și Oana Roman divorțează? Mesajul surprinzător al soțului vedetei

Oana Roman și Marius Elisei se află în prag de divorț. Soțul prezentatoarei de televiziune a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care dă de înțeles că mariajul celor doi a ajuns la sfârșit.

„Într-un final… aşteptarea a luat sfârşit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasă vă doresc”, a scris Marius Elisei pe o reţea de socializare, în această dimineață.

Întrebat de un prieten dacă anunțul făcut este doar o glumă, Marius a spus că nu. De asemenea, acesta și-a schimbat status-ul de pe Facebook din „căsătorit”, în „singur”.

Contactat de jurnaliștii de la Spynews, Elisei a declarat că este prea devreme să dezvăluie mai multe lucruri despre acest subiect.

„Este prea devreme să dezvolt acest subiect. Nu vreau să comentez. Sper că mă înţelegeţi. Este prea devreme…”, a spus soțul vedetei.

Oana Roman nu a comentat declarațiile soțului ei

Oana Roman a refuzat să comenteze declarațiile soțului ei.

Nu este pentru prima dată când se pare că relația dintre Oana Roman și Marius Elisei se va termina. Anul trecut, fiica fostului premier Petre Roman, a pierdut o sarcină și se temea ca soțul să nu o părăsească.

„E o dramă faptul că am aflat asta. Ceea ce mi s-a întâmplat după ce am născut este ireversibil. M-a schimbat pe viaţă. Eu nu mai am ce să mai fac, nu mai am cum să mă mai repar. Nu a plătit nimeni pentru ceea ce am făcut eu. După această întrerupere doctorii mi-au spus să nu mai încerc. Mi-au spus că trebuie să înţeleg că trebuie să am grijă de acest copil pe care îl am. Aş fi vrut să îi pot oferi mai mult.

Marius e mai tânăr ca mine, el îşi doreşte încă un copil. Nu ştiu ce va fi. Eu sper să nu mă părăsească. Înainte să iau decizia am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat că se va putea, dar din păcate nu se poate. Acum am realizat cu adevărat prin ce nenorocire am trecut”, declara Oana Roman la acea vreme.

Citește și: Oana Roman, nevoită să facă întrerupere de sarcină. Dezvăluiri dramatice din viața ei

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au o fetiță, Maria Isabela, născută pe 21 februarie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top