Connect with us
Mellina și Karym au acordat un interviu în exclusivitate pentru huff.ro, în care au vorbit despre viața lor dincolo de scenă.

Vedete

EXCLUSIV Mellina și Karym, interpreții piesei „Anonim”, secretele din spatele scenei

Mellina și Karym, interpreții piesei „Anonim”, au acordat un interviu în exclusivitate pentru huff.ro. Cei doi artiști au povestit despre debutul în muzică și au împărtășit secrete din viața de artist.

Karym a povestit despre debutul în muzică.

„Primii pași în muzică i-am făcut încă de mic copil. La vârsta de 7 ani am început să activez ca tenor într-un cor local, alături de care am avut parte de turnee în Olanda, Belgia și Austria și am înregistrat două albume. După am participat la diferite concursuri și festivaluri de muzică din țară și nu numai. Anul trecut am lansat piesa „Nu vrei”, alaturi de Adrian Tutu, și videoclipul piesei „#suntaici” în care au apărut alături de mine vedete precum Andreea Antonescu, Celia, Mellina și Yamira.

Nu cred ca am ales-o eu muzica, ci ea pe mine. Mi-a plăcut să cânt de când mă știu, nu a existat un moment decisiv în viața mea în care am luat hotărârea să fac asta. Nu a fost o decizie, muzica este parte din mine.”, a spus Karym.

Cântărețul a povestit și cum a ajuns să colaboreze cu Mellina.

„PR-ul nostru comun (Baltaretu Eugen) ne-a facut cunoștință. Am avut șansa să o cunosc mai bine cu ocazia acestui proiect și am realizat că este un artist complet care are toată admirația și respectul meu. Proiectul Anonim este gândit pentru a face un salt de pe „scena” muzicală pe „piața” muzicală.

Karym, interviu exclusiv pentru huff.ro

Piesa „Anonim”, interpretată de Mellina și Karym a ajuns să înregistreze peste 600k de mii de vizualizări pe youtube.

„Știam că va face 600k și vor fi și mai multe. Nu știam că va face atât de rapid. Personal mă așteptam la un milion într-o lună, se pare că-l va atinge în două săptămâni.

DA, piesa este inspirată din realitate… din realitatea noastră a tuturor. Cu siguranță mulți dintre voi vă regăsiți în această piesă.

Anthony Icuagu a transmis foarte bine în imagini mesajul piesei. Acesta este și unul din motivele pentru care melodia crește rapid, majoritatea oamenilor de regăsesc în ea.”, a mai spus artistul.

Lansarea clipului „Anonim” a avut loc într-un club din Bucuresti.

„A fost primul eveniment găzduit atât de mine cât și de Mellina. Am fost ajutați de The Squad PR Agency care ne-au ajutat , îndrumat si cărora le mulțumim pentru că ne-au fost alături. La eveniment au participat prieteni, rude, artiști, presa. Ne-am bucurat de susținerea tuturor.

Succesul înseamnă aprecierea cât mai multor oameni, a majorității. Nu există un punct maxim, întotdeauna e loc de mai bine. (…) Imaginea contează mult. Din păcate în România contează uneori mai mult decât multe alte lucruri mai importante… cum ar fi vocea.”, a spus Karym.

Artistul vine din Brăila și recunoaște că i-a fost greu să se adapteze ritmului din Capitală.

„Este extrem de greu indiferent dacă vii din Brăila sau orice alt oraș. Încă nu m-am adaptat total ritmului din București… este sufocant uneori…

Karym a transmis și un mesaj fanilor săi.

„Vreau ca ei să știe că tot ce fac, fac din suflet și le mulțumesc pentru susținere. Vă aștept să-mi spuneți părerea voastră despre „Anonim” pe pagina mea oficială de facebook.com/karymofficial. Vă pup!”, a mai spus cântărețul.

Mellina, interviu exclusiv pentru huff.ro. Cum a debutat în muzică artista

La rândul său, Mellina a acceptat să scorde un interviu pentru huff.ro, în cadrul căruia a povestit despre debutul său muzical și micile secrete din carieră.

„Am făcut cunoștință cu muzica încă de la 5 ani de când mă jucam cu chitara tatălui meu, dar nu am luat-o în serios până la vârsta de 23 de ani când am realizat că trebuie să trag tare dacă îmi doresc să fac muzică.”, a spus Mellina.

Artista a vorbit și de colaborarea cu Karym, cu care cântă piesa „Anonim”.

„Karym este unul dintre cei mai talentati elevi de la școala mea și a Mariei Simion de muzică < TRALALA SCHOOL >. PR-ul meu, Eugen Baltaretu, este vinovat pentru că l-a adus în viața mea pe artistul „anonim”.

Piesa reprezintă ce am simțit în anumite momente din viața mea, ce am simțit când o anume relație a mea era pe punctul de a se stinge. Eu sper să faca milioane … dar nu în sensul de succes neapărat … ci în sensul că am reușit să fiu înțeleasă de mulți oameni, să fiu înțeleasă și că oamenii s-au regăsit în piesă.

Ideea clipului îi aparține regizorului Anthony Icuagu care și-a dorit să spună o poveste prin stări mai mult decât prin acțiuni… și din punctul meu de vedere a reușit. Filmările au decurs fără niciun fel de probleme, am lucrat cu profesioniști și asta ne-a ajutat și pe mine și pe Karym să intrăm în roluri.”, a povestit cântăreața.

Videoclipul piesei „Anonim”, interpretată de Mellisa și Karym

Mellina a vorbit despre importanța imaginii pentru un artist, dar și ce înseamnă succesul.

„E simplu și mă repet, succesul înseamnă: Piesele mele la milioane de inimi. Dacă prin succes înțelegem ce am spus mai sus, eu cred că piesa „Anonim” va fi una de succes.

Imaginea e importantă chiar dacă nu ești artist sau persoană publică, cu atat mai mult când ești. Nu știu dacă am o imagine de invidiat. Într-adevăr sunt atentă la ce postez pe rețelele de socializare, încerc să îmi aleg cuvintele… dar când mă duc să iau pâine, mi-am prins moțul în cap și aia e.”, a spus Mellina.

Recent, Mellina și-a deschis și o școală de muzică și spune că sunt foarte importante studiile muzicale pentru un artist.

„Eu toată viața mea nu am crezut în lecții de canto până când am cântat atât de prost într-un concert încât mi-am dat seama că ceva trebuie făcut. Am sunat-o pe prietena mea Maria Simion și i-am cerut ajutorul. Am rămas uimită din prima lecție ce pot face cu vocea după ce te îndrumă un om care știe muzică și care are talentul de a preda. Ulterior împreuna cu Maria Simion am deschis Școala de Muzică TRALALA SCHOOL. Am început totul cu un pix și foaie la mine în bucătărie și acum ne bucurăm să avem zeci de elevi cu mare potențial care ne calcă pragul.”, a declarat artista pentru huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top