Connect with us
Minodora, episod dramatic din viața copilului ei. A avut reacții adverse la vaccin

Vedete

Minodora, episod dramatic din viața copilului ei. A avut reacții adverse la vaccin

În plin scandal al vaccinurilor, cântăreața Minodora a povestit ce a pățit copilul ei în urma vaccinării. Artista spune că a avut o reacție adversă și s-a speriat foarte tare. Însă, a fost norocos și a depășit cu bine situația.

„A făcut şi o reacţie adversă la unul dintre aceste vaccinuri. Mi-e teamă pentru că tot auzi că poate rămâne surd sau cu mâna în vreun fel. Dar dacă mergi pe mâna unui medic competent, aş apela la ele. (…) Avem doctori extrem de buni. Eu, ca părinte, m-aş duce la cel mai bun medic şi l-aş consulta. Sunt importante alea de răceală, cele antigripale, rujeolă, varicelă…

Pe mine m-a speriat un pic, însă totodată m-a liniştit cumva pentru că e vorba despre cazuri de copiii mai mici, de 3-4 ani, al meu are 7, am scăpat cumva. Dar m-a şi neliniştit toată situaţia asta. Eu am avut o reacţie adversă la vaccin cu băiatul, bibiţe şi mâncărimi, dar a trecut. Băiatul finului meu a făcut autism în urma vaccinului”, a declarat Minodora la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Artista spune că în urma vaccinului, copilul ei a avut reacții adverse, i-au apărut bubițe pe corp, însă din fericire totul s-a încheiat cu bine.

Însă, nu la fel de norocos a fost copilul finului său, care a dezvoltat autism în urma vaccinului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top