Connect with us
Minodora, implicată într-un accident rutier

Vedete

Minodora, implicată într-un accident rutier

Minodora a fost implicată într-un accident de circulație. Devină a fost chiar cântăreața, care nu s-a asigurat și a apăsat prea tare pedala de accelerație. Atât mașina ei, cât și celălalt autoturism implicat în accident au fost grav avariate.

„Am reuşit deja să fac accident deși conduc de puțin timp. Sunt un adevărat pericol public și, din această cauză, mi-am lipit un semn, imens, de începător pe portbagajul maşinii. Sunt nevoită să mă urc la volan pentru că soţul meu are permisul suspendat.

„A trebuit să ies din parcare şi am călcat acceleraţia puţin prea tare, pentru ca nu am apreciat măsura. Eram în marșarier și m-am dus direct într-o maşină care circula regulamentar în spatele meu. Am facut maşina praf, a venit poliţia, salvarea, era o întreagă tevatură. Am lovit maşina aia de i-au sărit airbag-urile. Norocul meu a fost că am dat peste nişte oameni de înţeles şi am reușit să cădem la pace. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a păţit nimeni nimic şi am fost bine şi eu şi femeia căreia i-am făcut maşina zob”, a povestit artista pentru spynews.

Din fericire vedeta nu a pățit nimic și nici cealaltă șoferiță. Însă mașinile lor au fost grav avariate.

Minodora Muntean este o cântăreață și textieră de muzică pop din România, cunoscută prin titulaturile de scenă Minodora și Minodora la Maxxim. Mai familiar publicului este repertoriul de manele abordat de cântăreață. Una dintre cele mai de succes piese ale Minodorei este „Vara la mare”, lansată în anul 2000.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top