Connect with us
Minodora a izbucnit în lacrimi la o emisiune televizată atunci când a auzit vocea Densei Manelista, prima dată după ce aceasta s-a îmbolnăvit.

Vedete

Minodora, lacrimi în direct! Ce i-a transmis Denisa Manelista!

După ce în ultima vreme starea sa de sănătate a fost intens dezbătută de presa tabloidă, Denisa Manelista a hotărât să vorbească, telefonic, pentru o emisiune televizată despre cum se simte.

Ea a recunoscut că este bolnavă, dar că afecțiunea nu este atât de gravă pe cât s-a spus. În platoul emisiunii se afla și Minodora. Aceasta a izbucnit în lacrimi când a auzit vocea Denisei.

„Mie mi-au scris toţi fanii tăi pe Facebook! E una dintre cele mai frumoase veşti primite în ultima lună de zile“, i-a spus Minodora foarte repede Denisei, atunci când a auzit-o pentru prima dată.

Replica emoționantă a Denisei a venit repede: „Minodora, te rog, nu plânge! Nu plânge, că mă faci şi pe mine să plâng!“.

Denisa Manelista, pe numele ei real Denisa Răducu, a declarat, la Acces Direct, că afecțiunea ei este legată de ficat.

„Tocmai de asta nu am vrut să apar la tv cu subiecte: uite, sunt şi eu bolnavă. Nu, nu e în niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: Ileana Ciuculete), dar nu are legătură, dar da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete.”, a spus Denisa.

Citește și: Minodora, la trei luni de la operația de micșorare a stomacului. Ce a aflat la analize

Citește și: Dramatic! Ultima dezvăluire a Denisei înainte să se afle că e bolnavă: „De trei ani…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top