Connect with us
Misha, soția lui Connect-R, a fost implicată într-un scandal imens cu un șofer de taxi. Ea a reacționat dur pe contul său de Facebook.

Vedete

Misha, soția lui Connect-R, implicată într-un scandal imens: Am mers cu acest specimen…

Misha, soția lui Connect-R, a fost implicată într-un mare scandal. Este vorba despre un conflict pe care ea l-a avut cu un taximetrist.

Acesta a publicat un mesaj foarte dur pe contul său de socializare în care o înjură pe Misha, acuzând un comportament nepotrivit al acesteia în taxi-ul său.

”Aveţi grijă la ţăranca bă***ă, consideră că în taxi poate să facă ce vrea, pentru că ţăranca plăteşte”, a scris șoferul de taxi pe Facebook.

Misha a reacționat la mesajul violent al acestuia

„Acum câteva zile am mers cu acest specimen! Maya a mâncat 3 stixuri in mașina iar „domnul” a început sa ma înjure ca la usa cortului și sa îmi spună ca ” mai lipsește sa facem sex in mașina”( eu fiind cu Maya ). Poza cu bancheta este făcută chiar de „dumnealui” și se poate observa cât de „murdara ” și plină de „ciocolata” este . Mai exact are o bucățică minuscula de stiks.

Nu mai poți avea nici o siguranța ca mama, atunci când te duci sa ți iei copilul de la gradinita. Poți da peste tot felul de nebuni care mai au puțin și te iau la palme. Probabil fiind foarte ofuscat de faptul ca a fost dat afara de la firma de taxi ” domnul ” s a gândit sa dea la gazeta peste ce ” țăranca b****a” a dat… sau poate sa mai scoată 2 lei in plus. Ești un adevărat DOMN! Se vede din limbaj! Aplauze va rog”, este mesajul postat de Misha.

Citește și: Cum a reușit să slăbească soția lui Connect-r!

Citește și: Scandal între Maria Constantin și fostul soț: „De două luni de zile…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top