Connect with us
Nicoleta Nucă, anunț care i-a bulversat pe fani. Renunță la muzică?

Vedete

Nicoleta Nucă, anunț care i-a bulversat pe fani. Renunță la muzică?

Nicoleta Nucă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care i-a bulversat pe fani. Aceștia au înceut imediat să comenteze pentru a fi siguri că vedeta nu va renunța la muzică.

Mai exact, Nicoleta Nucă a scris un mesaj pe pagina sa de socializare în care anunță că a început cursurile la Facultatea de Arte.

„Si iată ca de o săptămana m-am întors pe bancile școlii… de curând am devenit studenta la Facultatea de Arte,la Actorie, pentru ca mi-ar placea pe viitor sa abordez si domeniul asta…
Doar ca-i tare greu cu trezitul dimineata!!
Care e materia voastră preferata? Si cea care nu va place deloc? „, a scris Nicoleta Nucă.

Fanii au invadat-o imediat cu întrebările, pentru scurt timp crezând că va renunța la muzică. Însă, vedeta a răspuns fiecăruia în parte.

” De ce nu te-ai dus la conservator? La canto?”, a întrebat un fan. Vedeta i-a răspuns imediat.

„Pentru că am studiat canto 12 ani…iar actoria e un alt domeniu în care mi-ar plăcea să activez.”

Nicoleta Nucă este o tânără interpretă de muzică ușoară și pop din Chișinău. În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings”, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii.

În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

În plus, Nicoleta Nucă a particiat la X Factor, unde a ajuns în semifinale, în sezonul al patrulea. Ea a fost în echipa juratului Ștefan Bănică Jr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top