Connect with us

Vedete

O artistă de la noi și-a întâlnit idolul, din întâmplare, în America: „Am stat la povești mult…”

Aflata in vacanta, in America, de trei saptamani, cantareata Mellina si-a indeplinit un vis din copilarie. Artista s-a intalnit, din intamplare, cu idolul din copilarie.

Toata lumea o stie pe Mellina, dupa ce a scos piesa de succes „Poza de album” feat. Vescan, dar nu sunt multi cei care stiu ca artista si-ar dori foarte mult o colaborare cu trupa americana Pink Floyd. „As vrea sa colaborez cu baietii de la Holograf si cu Pink Floyd, ii ador”, declara artista intr-un interviu.

Citește și: O artistă de la noi, mai sexy ca oricând! Uite cât de sexy s-a pozat în America!

Pana i se va indeplini visul de a canta o piesa cu celebra trupa Pink Floyd, artista s-a intalnit cu unul dintre membrii trupei, mai exact cu Scott Page. „Ne-am intalnit din intamplare, la un spectacol restrans. Initial nu am stiut cine e pana nu am facut cunostiinta. Am stat la povesti mult. Tatal meu este mare fac Pink Floyd si cumva am devenit si eu mare fan. Dupa ce am facut poza cu Scott Page imediat i-am trimit poza tatalui meu. A ramas uimit. E un moment de care nu voi uita niciodata”, ne-a declarat Mellina.

Mellina si Karym, succes cu piesa „Anonim”

Dupa ce a rupt topurile în 2014 cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan, acum artista este din nou pe val cu piesa „Anonim”, pe care o cânta alaturi de Karym. Piesa a acumulat deja peste un milion si jumatate de vizualizari pe Youtube, iar artista are numai cuvinte de lauda la adresa lui Karym.

Citește și: Karym visează să o facă şi cu Delia, chiar dacă e măritată: „Pentru că e…”

„Karym este unul dintre cei mai talentati elevi de la scoala mea si a Mariei Simion de muzica (Tralala School), iar PR-ul meu, Eugen Baltaretu mi l-a adus în viata.:) L-am rugat sa îmi traga ghidul de baiat pentru piesa „Anonim” si vocea i s-a potrivit de minune. Este o piesa foarte speciala si personala. Ma bucur ca a intrat la sufletele ascultatorilor”, a declarat artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top