Oana Roman a făcut mărturisirea despre relația cu Marius: „Lucrurile s-au destabilizat prin…”

04.04.2017
Oana Roman a făcut mărturisirea despre relația cu Marius: „Lucrurile s-au destabilizat prin…”

Fiica fostului premier Petre Roman a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, că cel mai des, ei se ceartă din cauza unor…”tâmpenii”.  „Tâmpenii. Că el s-a culcat mai târziu și eu mai devreme… oricum, nu lu­cruri fundamentale…”, a declarat Oana Roman pentru revista Viva.

Oana Roman: Am fost la un pas de moarte!

Ea a mai spus că problemele sale de sănătate au dus la destabilizarea relației.

„La noi lucrurile s-au destabilizat nu prin venirea copilului, ci prin proble­mele de sănătate pe care le-am avut, pentru că am trecut prin niște complicații foarte mari și am stat vreo trei luni prin spitale după ce s-a născut Isabela. Pentru el a fost îngrozitor de greu.

Trebuia să se împartă între sta­tul cu mine la spital și statul cu un nou-născut acasă. Am avut ghinion de o cezariană făcută prost, în urma căre­ia au apărut niște complicații pe care doctorul nu le-a tratat la timp. Dar am avut și noroc de un alt doctor care mi-a salvat viața. Eram în pragul sep­ticemiei practic, la un pas de moarte. A fost îngrozitor de greu: să fii la un pas de moarte, având un copil mic acasă e îngrozitor!”, a mai spus Oana.

În ceea ce privește mesajul lui Marius, ea a spus că aceasta a fost o ieșire a soțului său, într-un moment de nervi, și că nu a fost vorba despre un moment de cumpănă.

„Marius e un tip introvertit și el ține în el foarte mult. A durat ceva până l-am făcut să vorbească. Dar acum e foarte bine că ne-am învățat așa: comuni­căm, punem pe tapet problemele”, a mai spus Oana.

Articole similare

Care este boala de care suferă Oana Roman. Diagnosticul medicilor

Oana Roman se dezlantuie la adresa lui Petre Roman!

Mioara Roman a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Petre Roman