Connect with us

Vedete

Oana Roman, dezvăluiri despre relația dintre Brigitte și Ilie Năstase

Oana Roman a făcut câteva dezvăluiri despre relația dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. Căsnicia celor doi a fost presărată de început cu numeroase probleme, iar recent, cuplul a decis că a venit și momentul despărțirii.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună de ceva vreme, după ce frumoasa brunetă a decis să părăsească locuința conjugală.

Citește și: Ilie Năstase, probleme grave de sănătate: „Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat”

Oana Roman: „E un lucru pe care numai ea poate să îl decidă”

În cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune, Oana Roman a vorbit despre relația dintre fostul mare tenismen și actuala sa soție. Brigitte Sfăt a fost chiar invitata acesteia, la petrecerea pe care Oana a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere.

„Nu era în cea mai bună formă, dar… Singurul lucru care mă mâhnește un pic este că mi se pare foarte hotărâtă în a nu încerca o remediere a situației cu Ilie, dar ăsta e un lucru pe care numai ea poate să îl decidă și nu este treaba mea să mă bag, să judec sau să îmi dau cu părerea”, a declarat Oana Roman la Antena 1.

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Brigitte a anunțat despărțirea: „Eu nu-mi aduc aminte…

Brigitte și Ilie Năstase au mai fost la un pas de divorț anul trecut, după ce în presa mondenă au apărut informații conform cărora acesta i-a fost infidel.

Fostul manechin a avut probleme grave de sănătate, după ce i s-au descoperit două tumori. Soția lui Năstase a suferit intervenții chirurgicale prin care acestea i-au fost extirpate, iar în urmă cu puțin timp s-a operat la nas într-o clinică din Turcia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top