Connect with us
Oana Roman a vorbit despre intens discutata despărțire de Marius Elisei. Vedeta a prezentat detalii mai puțin știute din viața cuplului.

Vedete

Oana Roman se destăinuie pe subiectul despărțirii de Marius Elisei

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, Oana Roman a tratat pe larg mult discutatul subiect al despărțirii de Marius Elisei. Vedeta nu s-a ferit să dezvăluie detalii intime din relația sa, punctând asupra elementelor care au dus la ruptură.

Oana Roman se destăinuie: „Nu mai dormim împreună”

Fiica fostului premier Petre Roman a explicat motivele care au dus la răcire a relației dintre ea și soțul său. „Noi nu mai dormim împreună”, spunea Oana Roman în debutul intervenției sale la „Xtra Night Show”. Ea a fost surprinzător de deschisă dialogului pe această temă sensibilă, deși inițial menționase că nu vrea să-și prezinte public.

„Am ales să iau o poziţie publică deşi nu mi-am dorit acest lucru. Spuneam că nu voi comenta sperând că noi să lămurim acest lucru. Eu sunt un om care se ţine de cuvânt. Am tăcut, dar lucrurile s-au inflamat din ce în ce mai mult. Oamenii s-au dat cu părerea fără să ştie absolut nimic. Am simţit nevoia să fac nişte precizări publice.”, spunea Oana Roman.

Discursul vedetei s-a mutat în planul personal foarte rapid: „ Eu nu cred că relaţia s-a terminat. Noi am mai avut în ultima vreme certuri, dar toate familiile au certuri. Nu există familia perfectă.”, a evidențiat Oana Roman.

Oana Roman a intrat apoi în detalii mai puțin cunoscute ale căsătoriei Marius Elisei. „Am trecut prin perioade înfiorător de grele. În momentul în care te lupţi cu moartea este foarte greu mai ales când ai un copil mic. Marius a fost lângă mine în fiecare minut şi secundă. Omul ăsta m-a spălat, m-a văzut în niște situații… A renunțat la tot pentru mine. El şi cu Catinca au fost lângă mine. Când eu eram să mor, ei erau lângă mine. Și îmi asum asta când o spun.”, mărturisea Oana Roman.

Citește și: Oana Roman a răbufnit: Sper să intre în PĂMÂNT!

Vedeta a ținut să destrame mitul conform căruia „prezența altor femei” a dus la ruptura dintre ea și soț. „Discuţiile nu au pornit de la femei sau altceva. Ceea ce nu înţelege Marius este faptul că făcând cearta noastră publică ne face rău mie şi fetiţei. Nu este prima oară când aveam această discuţie. Pe el l-a luat valul, s-a enervat foarte rău. A greşit şi vreau să-şi asume asta.”

În finalul intervenției, Oana Roman a ținut să întărească ideea că relația sa nu s-a încheiat. „El nu a plecat de acasă şi stăm împreună. Eu i-am explicat că trebuie să îşi ceară scuze pentru ce a făcut. El este copleşit de ce se întâmplă şi mai ales să fie soţul Oanei Roman mai mult decât Marius Elisei. Eu îl iubesc pe acest bărbat. Motivul rupturii noastre este că există această presiune a numelui meu şi încă un motiv pe care nu îl vreau să îl spun. El se poate schimba, dar trebuie să îşi dorească cu adevărat.”

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top