Connect with us

Vedete

Printul Harry a sarutat-o de curand. Cine este vedeta?

Domnisoara din imagine este cantareata britanica Ellie Goulding si este in centrul ultimelor zvonuri care vin din directia Casei Regale Britanice. Se pare ca tanara traieste o frumoasa poveste de dragoste cu printul Harry. Conform jurnalistilor de la The Sun, cei doi au fost surprinsi sarutandu-se la un turneu de polo-calare din vestul Londrei. Confirmarea ineditei informatii a fost facuta de o sursa apropiata cercului de prieteni ai nepotului reginei Elisabeta a II-a. Se intampla in urma cu doua luni, sub o pelerina de ploaie de la turneul Audi Polo Challenge, organizat la Coworth Park. Aceiasi jurnalisti au indicat si ca printul Harry „o curteaza in secret” pe interpreta hitului ‘Love Me Like You Do’, pe care intalnit-o pentru prima oara in 2014. Cei doi s-ar fi sarutat inclusiv si la petrecerea din cursul serii, organizata la finalul partidei de polo-calare. Atunci a fost interzis fotografiatul, ceea ce explica absenta unei imagini clare care sa probeze informatiile mentionate mai sus.

La petrecerea de pomina, cel mai urmarit cuplu in Marea Britanie s-a distrat in compania prietenilor si a unor vedete, precum actorul britanic Tom Hardy. Cu toate acestea, noteaza ziaristii de la The Sun, „Harry si Ellie nu au avut ochi decat unul pentru celalalt intreaga seara”. O dovada a sentimentelor puternice pe care le are pentru frumoasa artista este o declaratie pe care Harry ar fi facut-o celor mai intimi prieteni. Printul de 31 de ani ar fi marturisit „cat de mult ii place” Goulding, in varsta de 29 de ani.

Citeste si: Printul Harry, cuvinte emotionante despre mama lui, Diana

Cel mai ravnit BURLAC din lume, Printul Harry! Vezi cine s-a clasat pe celelalte locuri

Curiosii si consumatorii de mondenitati regale au fost satisfacuti la un moment dat. Harry si Goulding s-au lasat fotografiati imbratisandu-se la ceremonia de inchidere a Invictus Games din 2014, celebrele jocuri paralimpice la care participa militari raniti in lupta. Se pare ca relatia lor este una serioasa, avand in vedere ca pana la mesajele din ultimele saptamani, cei doi au consumat o frumoasa prietenie de doi ani.

In aceste conditii, zilele de burlac ale printului Harry se pot termina in curand, avand in vedere ca in trecut acesta a avut o relatie de sase ani cu Chelsy Davy (n.r. – o tanara din Africa de Sud), dar si o scurta legatura cu actrita britanica Cressida Bonas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top