Connect with us
După ce s-a speculat în presa de scandal despre o presupusă legătură între Tuncay Ozturk și Renata, bruneta a spus adevarul.

Vedete

Renata a spus ADEVĂRUL! Ce s-a intamplat între ea și Tuncay

Divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei doi au oficializat recent ruperea mariajului în fața judecătorilor, dar presa mondenă încă speculează motivele care au stat în spatele despărțirii.

S-a vorbit multă vreme în tabloide despre faptul că Renata Gheorghe a avut de-a face cu destrămarea relației dintre Tuncay și Andreea. Bruneta a venit acum cu precizări despre acest scanal.

“M-am saturat sa fiu implicata intr-un scandal care nu imi apartine! M-am dus la clinica respectiva ca sa ma tratez de niste dureri de spate cu care ma confruntam de o buna perioada. Nu m-a interesat ca Tuncay era persoana publica, eu am ajuns la clinica lui prin recomandare. Imi pare rau ca vizita mea la clinica s-a interpretat in alt mod si a starnit atatea controverse.

Ii cer iertare Andreei Marin daca am deranjat-o cu ceva, nu am avut aceasta intentie. Pe mine m-a interesat in principal sanatatea mea si nu scandalurile, de aceea am incetat orice vizita la acea clinica. Nu mi-am continuat schema de tratament desi facusem si un RMN cu care trebuia sa ma prezint. Nu am nicio legatura cu divortul lor sau cu problemele pe care le au!”, a declarat Renata Gheorghe, conform WOWbiz.

Articole similare

Tuncay Ozturk spune totul despre întâlnirea cu Renata!

Andreea Marin, cadou inedit după divorțul de Tuncay: „Nu-mi pot dori mai mult!”

Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top