Connect with us
Sfasietor: Ce a postat sotia lui Cornel Patrichi pe Facebook

Vedete

Sfasietor: Ce a postat sotia lui Cornel Patrichi pe Facebook

Cornel Patrichi a incetat din viata in urma cu cateva ore, din cauza unor grave probleme de sanatate. Sotia este este devastata de aceasta mare pierdere, desi starea sa precara prevestea cumplita veste.

In urma cu cateva zile Cornelia Patrichi publicase pe Facebook o fotografie din urma cu 3 ani, in care maestrul Cornel Patrichi era la pescuit, aceasta fiind marea lui pasiune.

Vezi si: Ultima aparitie a lui Cornel Patrichi la TV la TEO SHOW VIDEO

cornel-patrichi-sotie-postare-facebook

Plina de durere Cornelia Patrichi a distribuit o fotografie cu Cornel Patrichi din 10 martie 2013, remarcand: „Aici esti tu fericit si relaxat!!!!1000000 de zile ca aceasta!”

CITESTE AICI: CORNEL PATRICHI A MURIT

CITESTE AICI: CINE A FOST CORNEL PATRICHI 

Prietenii femeii nu s-au lasat neatinsi de mesajul sotiei marelui coregraf si i-au urat gandurile bune maestrului, care astazi a plecat dintre noi.

O alta postare a Corneliei Patrichi a fost facuta pe 22 martie, cand femeia si-a amintit de rolul pe care acesta l-a jucat in filmul ” Detasamentul Concordia” in regia lui Francisc Munteanu alaturi de Ovidiu Iuliu Moldovan ,Constantin Diplan.

cornel-patrichi-sotie-fb

Cornel Patrichi s-a nascut la 1 aprilie 1944 si a fost unul dintre cei mai mari coregrafi ai tarii. A devenit cunoscut publicului larg dupa ce a primit rolul de jurat in celebra emisiune „Dansez pentru tine”, unde timp de cateva sezoane a jurizat la sange concurentii.

Cornel Patrichi – ANUNTUL SOTIEI SALE

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top