Simona Halep rupe tăcerea! Ce spune despre nuntă

07.11.2016
Simona Halep rupe tăcerea! Ce spune despre nuntă

Simona Halep a ținut să pună capăt speculațiilor legate de viața sa personală. Jucătoarea de tenis a vorbit despre relații și despre eventuala nuntă.

Simona Halep a încheiat anul competițional odată cu participarea la Turneul Campioanelor. Jucătoarea româncă de tenis, aflată pe locul patru în clasamentul WTA, nu a reușit să iasă din grupe la acest ultim turneu, având și probleme legate de o accidentare.

„Pentru anul acesta mi-aş acorda o notă în jur de 7-8, pentru că prima parte a anului a fost destul de dificilă, nu a fost un sezon întreg ca formă maximă şi aş vrea să ajung să fiu bine toate turneele din anul următor şi să nu am aşa probleme de sănătate. Acum sunt OK, am rezolvat problemele de sănătate, am o mică vacanţă, apoi voi începe din nou pregătirea”, și-a făcut Halep bilanțul din acest an.

Dacă în plan profesional lucrurile sunt clare pentru constănțeancă, în ceea ce privește viața personală, Simona Halep spune că are de gând să se mărite. Doar că nu acum.

Citește și: Adevărul despre Smiley și Simona Halep

„Nu mă mărit. Nu am relaţie, nu sunt cu Costa Sponte, cum s-a scris. Nu mă mărit şi nu am de gând să mă mărit în viitorul apropiat. Dar într-o zi o voi face”, a spus Halep, conform doartenis.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *