Connect with us
Sora Biancăi Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. Medicii au decis să o bage în sala de operație, pentru a nu exista complicații.

Vedete

Sora Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor. A intrat în operație

Sora Biancăi Drăgușanu a intrat în sala de operație. Oana Drăgușanu Calintir are probleme cu silicoanele. După cele două nașteri, silicoanele acesteia s-au deplasat și medicii au stabilit că este nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Are nişte implanturi puse în urmă cu 7-8 ani. A avut două sarcini, iar acest lucru a transformat sânii. A dus la deplasarea lor şi nu mai arată frumos. Unul este mai sus decât celălalt. Unul dintre sâni a început să facă un grad de contracţie capsulară şi începe să dea dureri, motiv pentru care a decis să intervină. O să scoatem implanturile vechi şi punem altele noi. Şi-a dorit puţin mai mari. Personal nu am fost de acord cu asta… Se pot pune un pic mai mari şi trebuie poziţionate la acelaşi nivel”, a declarat dr. Călin Doboş înainte de a intra în sala de operaţie cu pacienta.

Sora Biancăi Drăgușanu, în sala de operație

Oana Drăgușanu are probleme cu silicoane, iar medicii au sfătuit-o că cel mai bine ar fi să intervină chirurgical. Alături de ea este Bianca Drăgușanu, cele două având o relație extrem de apropiată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top