Connect with us
Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, alături de Gabriela Cristea. Chiar și așa, cântărețul nu scapă de critici.

Vedete

Tavi Clonda, criticat de unde se aștepta mai puțin: „Oare altă…”

Tavi Clonda, soțul prezentatoarei TV Gabriela Cristea, este o persoană foarte activă. Acesta apare des la Kanal D, fiind coleg de platou cu soția sa la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Tavi și Gabriela reprezintă unul dintre cele mai populare cupluri din România, însă chiar și așa, nu scapă de critici, mai ales în mediul virtual.

Recent, Cântărețul a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare în platoul emisiunii prezentate de Gabriela. Unul dintre prietenii virtuali ai artistului a făcut un comentariu răutăcios la adresa sa: „Oare altă pereche de pantaloni nu are”.

Citește și: Tatăl Gabrielei Cristea își atacă dur propria fiică! Vorbe dure spuse de acesta

Răspunsul lui Tavi Clonda nu s-a lăsat așteptat. „Te rog să te uiţi în fiecare zi şi să numeri perechile mele de pantaloni…mulţumesc frumos”, a răspuns acesta.

Văzând răspunsul artistului, persoana care a lansat critica i-a comentat pozitiv: „Da. Si acum ma uit si vad esti frumos impreuna cu sotia. Va pup”.

Citește și: Gabriela Cristea, la cuțite cu Marcel Toader! Ce s-a intamplat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în luna aprilie a anului trecut. Anterior, prezentatoarea TV a avut o relație cu afaceristul Marcel Toader, care s-a încheiat cu un divorț care a făcut vâlvă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top