Connect with us
Tavi Clonda a vorbit despre relația dintre soția sa, Gabriela Cristea, și tatăl acesteia. El a spus că nici măcar nu își cunoaște socrul.

Vedete

Tavi Clonda a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei

Tavi Clonda a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei, dar și despre căsnicia lor. Soțul prezentatoarei spune că nici măcar nu-l cunoaște pe tatăl Gabrielei Cristea.

„Eu nici nu-l cunosc. N-am facut parte din familia ei. Eu sunt familia ei, ne facem familia noastră. Ce a fost înainte este strict problema ei. Un lucru pot să spun, este cea mai sinceră, cea mai familistă şi cea mai bună soţie din lume şi am încredere în ea, orice decizie ar lua, indiferent despre ce este vorba…

Nu discut cu ea despre lucrurile astea, aşa am hotărât. Sunt lucruri pe care numai ea le ştie. Nu vreau să îi calc aceasta intimitate mai mult decât este cazul”, a declarat Tavi Clonda la o emisiune tv.

Cântărețul a vorbit și despre relația dintre el și prezentatoare.

„Ideea e că ne completăm şi ne completăm unul pe celălalt. Asta este important, să asculţi şi apoi să dai un răspuns.”, susține artistul.

Citește și: Tatăl Gabrielei Cristea, primele declarații după ce i-a fost amputat un picior

Tatăl Gabrielei Cristea, apel disperat de ajutor

Tatăl Gabrielei Cristea a rămas fără un picior. Bărbatul este disperat și a făcut un apel disperat.

„Sunt acasă la mine, sunt venit de la spital. Într-adevăr mi s-a amputat un picior (…) Ăsta e al cincilea infarct. A fost cel mai puernic. Dacă doamna care este cu mine nu era alături de mine, muream…
Eu am marea obligaţie şi respectul faţă de această doamnă. Îmi perioada cât am stat in spital, ea zilnic a fost lângă mine, m-a ajutat foarte mult şi în ziua în care mi s-a amputat lânga mine. Eu n-am ştiut, ea a stat în uşă, lângă mine.
Medicii au hotărat împreună cu mine, eu i-am cerut doamnei sfatul, ce fac, ca nu avem decât doua posibilităţi, ori îmi amputa piciorul, ori în urmatoarele ore decedam.,” a declarat Eugen Cristea pentru o emisiune tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top