Connect with us

Vedete

„Uite cine dansează” – primul scandal: Mihaela Rădulescu, în pericol să își piardă postul

Emisiunea „Uite cine dansează” nu a debutat încă pe micile ecrane, însă în culisele show-ului a izbucnit deja primul scandal. Imediat după ce s-a anunțat că Andreea Marin va face parte din juriul emisiunii pe care o va prezenta Mihaela Rădulescu, “diva de la Monaco” a anunțat că a fost întrebată de producători dacă este de acord cu prezența acesteia.

Potrivit unor surse din Pro Tv, citat de cancan.ro, acest lucru nu ar fi adevărat. Mihaela Rădulescu nu a fost întrebată dacă este de acord să apară împreună cu Andreea Marin în aceeași emisiune, ea fiind doar o angajată a postului. Se pare că declarațiile făcute de jurata de la Românii au talent au inflamat spiritele din Pro TV, producătorii emisiunii şi conducerea postului fiind deranjaţi de afirmaţiile “divei de la Monaco”.

Sursa citată susțin că Mihaela Rădulescu nu a fost prima alegere pentru poziția de prezentatoare a emisiunii. Conducerea postului a luat în considerare înlocuirea acesteia, din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Vedeta a avut noroc să prindă acest nou contract, înțelegerea fiind parafată doar după ce nu s-a ajuns la o înțelegerea cu celelalte nume contactate.

Declarațiile Mihaelei Rădulescu despre Andreea Marin au inflamat spiritele în Pro TV

După ce s-a anunțat că Andreea Marin va fi jurat la emisiunea Uite cine dansează, Mihaela Rădulescu a afirmat că a  fost întrebată dacă este de acord cu acest lucru, răspunsul ei fiind că nu are nimic împotrivă.

”Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis da fără rezerve. La muncă sunt colegă perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, a spus Rădulescu.

Citește și: Uite cine dansează – noul show de dans la Pro Tv! Andreea Marin, în juriu, Mihaela Rădulescu, prezentatoare

Andreea Marin a declarat că va avea o colaborare profesionistă cu Mihaela Rădulescu.

„Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes”, a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu a fost desemnată prezentatoarea mega-show-ului “Uite cine dansează” de la PRO TV, în timp ce Andreea Marin va fi unul dintre juraţii emisiunii. Alături de Andreea Marin, din juriul show-ului vor mai face parte Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top