Connect with us
Cea mai amuzantă cerere în căsătorie din lume! Toată lumea a râs cu lacrimi când a văzut ce a făcut tânărul

Știri

Cea mai amuzantă cerere în căsătorie din lume! Toată lumea a râs cu lacrimi când a văzut ce a făcut tânărul

Toată lumea iubește cererile în căsătorie, iar atunci când sunt implicate și niște animale în acest moment special, atunci nu poate fi decât de neuitat și viral pe rețelele de socializare. Iată mai jos cum a decis un tânăr să își ceară iubita de soție după trei ani de relație și cum a ajutat o văcuță să devină această cerere în căsătorie una dintre cele mai amuzante.

Deși poate pentru mulți nu pare prea romantic, pentru cei doi iubiți a fost momentul de care nu va uita niciodată.

După trei ani de relație extrem de fericiți cu Eilidh Fraser, Chris Gospel a decis să facă pasul cel mare. Acesta simțea că este momentul să formeze o familie cu femeia cu care se iubea de atâta vreme și cu care se înțelegea de minune. Însă, pentru că voia ca totul să fie ne neuitat, Chris a ales o metodă neconvențională pentru a o cere pe Eilidh de soție.

Cei doi locuiesc în Scoția, la o fermă la care s-au mutat împreună și zi de zi au grijă cu mult drag de animalele lor, care le asigură existența.

Aceștia au vaci, precum și alte animale pe care le cresc cu multă atenție. Și cum altfel ar fi putut fi o cerere în căsătorie perfectă dacă nu ar fi fost implicată și o văcuță?

Ei bine, Chris a decis să scrie cu un spray pe o văcuță cuvintele „Will you marry me?” (Te căsătorești cu mine?). Acesta s-a ocupat în timpul nopții să o vopsească pe văcuță, iar a doua zi, Eilidh a observat că este ceva ăn neregulă, deoarece văcuța părea vopsită. Când s-a apropiat de ea, a văzut cuvintele scrise pe văcuță și pe iubitul său cum îngenunchează și îi oferă un inel de logodnă.

Așa cum era și de așteptat, tânăra a spus „da”, iar cei doi se pregătesc acum de o nuntă la care, cu siguranță că cei doi vor fi înconjurați de animalele de la fermă.

Iată povestea celor doi tineri:

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top