Connect with us
Cu ce probleme s-a ales Adrian Văncică, după rolul lui Celentano din Las Fierbinți: ”După filmări, mi se întâmplă mereu!”

Știri

Cu ce probleme s-a ales Adrian Văncică, după rolul lui Celentano din Las Fierbinți: ”După filmări, mi se întâmplă mereu!”

Arta cere sacrificii. Adrian Văncică a simțit acest lucru pe pielea sa, după rolul lui Celentano din Las Fierbinți. Cu ce probleme s-a ales actorul interpretându-l pe bețivul satului din 2012 și până acum?

Cu ce probleme s-a ales Adrian Văncică, după rolul lui Celentano din ”Las Fierbinți”

Adrian Văncică l-a adus la viață pe Celentano în ”Las Fierbinți”, serial care a ajuns la inima românilor. Poet, artist, psiholog, înțelept, sfătuitor, Celentano este cel mai cunoscut bețiv din România. Mereu la locul potrivit, hazliu, dar cu cuvintele la el, se integrează perfect în toate situațiile și are o vorbă bună sau o pildă cu care își ajută mereu consătenii.

Celentano, Firicel și Ardiles – ”Las Fierbinți”

Celentano, Firicel și Ardiles – ”Las Fierbinți”

Pentru ca Celentano să fie un veritabil bețiv, după cum este descris mai sus,Adrian Văncică trebuie să depună ceva efort. Cu toții am observat că personajul necesită o gestică aparte, dar și o expresie facială deosebită. Din acest motiv, Văncică a rămas cu ”sechele”.

”După filmări, mi se întâmplă mereu!”

Întrebat cum este să interpreteze rolul lui Celentano și de unde s-a inspirat, actorul a explicat, cu umor, că imită bețivii pe care îi cunoaște de la bloc. Lui Vâncică nu i-a scăpat niciun detaliu, privirea fiind punctul de interes. Acum, tot imitându-l pe Celentano și privirea lui pierdută, după câteva zile de filmare recunoaște că îl dor ochii.

„După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în , nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a povestit Adrian Văncică.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top